fbpx

Jeg lever daglig etter mottoet til mammaen min – du må spise for å holde huden stram. Haha! Neida, men en stor baguette på farten er min guilty pleasure når jeg henger med morfaren min. Det minner meg om da vi kjøpte franske baguetter i Paris da jeg var barn og spiste dem rett fra posen.

Det gjemmer seg en god jafs i munnen allerede ser dere. Her lever vi ikke etter ‘photo eats first’..!

Her i Marbella ble det høst over natten, og i følge de lokale har vinteren kommet tidligere enn på flere år. Men, det ser ut til at vi får sommer igjen allerede om noen dager..! I mellomtiden har jeg kjøpt meg en fin kåpe jeg kan pakke meg inn i. Den er enda finere i virkeligheten og jeg fant den på Mango! At det er kaldt og surt ute får meg til å lengte etter jul. Jeg lengter som et lite barn, og jeg håper jeg aldri mister den julegnisten til tross for hvor gammel jeg blir!

12 Responses to Carbs on the run

  1. Fineste deg 🌷 Ser virkelig ut som at du trives i varmere strøk! Blir så glad av det!

    Mango har virkelig hentet seg opp den siste tiden.. Finner virkelig så mye der i forhold til Zara som var favorittbutikken her tidligere! Var så mange gang innom Mango i Dubai her i september at de kjente meg igjen.. haha!

    Håper du får en herlig uke videre 🍃 Scroller gjennom de tidligere innleggene dine fra Paris om dagen… Setter kursen dit neste uke, og tipsene dine er alltid nyttige ❤️ Klem klem

    • Tuusen takk!! 😚 Er så enig med deg, har blitt en av mine favorittbutikker!! Såå mye fint, spesielt nå om høsten 🙏🏼 GOD TUR TIL PARIS, skikkelig misunnelig! Håper dagene blir magiske 😍 Klem!!

Follow @ Instagram