fbpx

·  W e l c o m e  N O v e m b e r  ·

Jeg våknet med et lite sug i magen i morges da jeg kikket bort på telefonen min i halvsøvne hvor det stod ‘1. november’. Altså? Hyyyyl! Nå er det virkelig ikke lenge igjen til jul. Det er ikke nødvendigvis selve julaften jeg gleder meg til, men hele oppkjøringen i desember! Pynting av juletre, baking av julekaker, koselige filmklassikere, mørke kvelder, julemarked, gavehandling og alt som hører med. Jeg maser kanskje mye om julen, men i år skal jeg forberede meg tidlig! Nå er vinteren offisielt her, og det er en koselig måned vi har foran oss. Her kommer min liste over 10 ting jeg vil gjøre denne måneden!

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
•  •    •    •  •  •    •    

1. Planlegge julegaver. Jeg har lyst til å kjøpe mest mulig her i Marbella, og da må det gjøres i november ettersom jeg reiser hjem til Bergen 27. november og blir hjemme helt til over nyttår! Det er ekstra hyggelig å gi gaver fra andre land synes jeg. Da blir de litt mer spesielle!

2. Sette opp en bloggplan for desember. I år tar jeg offisielt på meg julestemning-ansvaret her inne på bloggen! Alt av innhold for desember skal planlegges nøye, og jeg gleder meg til å oppdatere dere med mange, inspirerende, stemningsfylte innlegg gjennom hele julen.

– Jeg vet at oppdateringene dette året har kommet litt i rykk og napp uten fast rytme. Dette er selvfølgelig beklagelig, men når man er i en dyp depresjon er alt energityver, og alt tar dobbelt så lang tid. Bare det å ta en dusj er krevende. Det har med andre ord ikke vært enkelt å levere til enhver tid. Den siste perioden derimot føler jeg at mørket har lettet og jeg har ikke kjent på dette siden.. tja.. halvannet år? Jeg er oppriktig glad igjen fra innsiden og inspirasjonen bobler. Jeg har overskudd igjen, mørket har løftet seg, og jeg har ikke hatt et tilbakefall på nesten to måneder. Det er stort for meg! Jeg skal være ærlig å si at jeg trodde en periode at jeg aldri skulle kjenne på dette igjen noensinne, eller i det hele tatt bli glad i livet igjen. Jeg har lyst til å gråte av glede! Så ja, dere kan tro jeg er giret på å få en fast rytme her på bloggen igjen, og målet fremover er å opprettholde kontinuiteten med innlegg formiddag + kveld med bloggfri på lørdager. Jeg skal gjøre så godt jeg kan og jeg gleder meg til det! Det har aldri stått på motivasjonen, men kreftene når ting har vært tungt. Nå først ett år senere tror og håper jeg for første gang at mørketiden inni meg er over. Trodde aldri denne dagen skulle komme, det er for meg et eneste stort mirakel. Takk for at dere har holdt ut med meg og vist forståelse – nå venter et nytt og bedre kapittel 🙏🏼

3. Sette en plan for oppussing av det nye huset. Hvem vi skal bruke, når vi skal gjøre det…. Iiiik, dette blir så gøy!

4. Planlegge de kommende julebordene – alt fra location til mat, leker, musikk, dekorasjon.. Jeg ELSKER å planlegge eventer!

5. Kjøpe julekuler å ta med meg hjem! Dere som har fulgt meg lenge vet at jeg elsker å kjøpe kuler og diverse pynt til juletreet når jeg er på reise. Hvert år når jeg setter opp juletreet mimrer jeg tilbake til alle de fine reisene jeg har vært på når jeg pakker opp julekulene og henger dem opp! Det er skikkelig, skikkelig fint og jeg vet at jeg kommer til å sette pris på dette mange år frem i tid. Julekulene fra Paris gir meg tårer i øyene hvert år, og julekulene jeg kjøpte da jeg bodde i New York gir meg frysninger. Er det ikke fint? Anbefaler dere å gjøre det samme når dere er på reise – kjøp en fin julekule som suvenir!

6. Opprettholde de gode leggerutinene mine! Et mirakel har skjedd, men jeg er faktisk i seng godt før midnatt om dagene og jeg føler jeg har fått et nytt liv. Det er stort for dette nattedyret som vanligvis er oppe til to-tre på natten. Jeg tror jeg har mine besteforeldre å takke, da jeg legger meg når de legger seg mens de er på besøk hos oss. Haha! Spørs hva som skjer når jentene kommer på besøk neste uke…. Men gud som jeg gleder meg til det!!

7. Kjøpe meg en fin julepysj og noen antrekk til festlighetene fremover. Asos har mange fine pysjer – friendly tips!

8. Lage og bestille julekort. Dette har blitt en tradisjon for meg og Billy tydeligvis, haha!

9. Dra til Malaga i slutten av november å se på alle de fine julelysene og dekorasjonene. Rett og slett sette litt fart på stemningen før hjemreisen til Bergen!

10. Jeg vet det er mye julesnakk allerede i november, men det er en intensjon bak det hele. Desember i fjor følte jeg raste forbi, og jeg fikk ikke gjort halvparten av det jeg ville – verst av alt, jeg følte ikke at jeg var tilstede oppi alt stress og styr! I år derimot  er målet mitt at jeg skal planlegge å forberede meg godt i november, slik at jeg faktisk kan nyte alt det fine julen har å by på. Det er ikke så dumt, eller hva? ✨

29 Responses to 10 ting jeg vil gjøre i november

 1. Åå blir så glad av å lese dette, Eirin! 😀 Depresjon er noe herk, men man lærer seg å sette pris på de gode dagene og periodene på en helt annen måte. Har slitt med det samme av og på de to siste årene og ALT blir tusen ganger vanskeligere som du selv sier. Så begynner man å klandre seg selv for at man ikke får til ting som man skulle ønske og da blir alt enda verre igjen. Ond sirkel disse greiene her! Er så glad for at du har begynt å kjenne på følelsen av å være “til stede” på ordentlig. Fikk med meg kritikken for en god stund tilbake der mange mente at bloggingen ble noe “overfladisk”, men dette er et bevis på at man ikke skal dømme og heller være rause med hverandre. Man vet aldri hvilke utfordringer folk har. Er så glad for at du har valgt å åpne deg – virker på en måte som et eller annet har lettet! Og det hjelper også meg til å se litt lysere på ting 🙂 Synes også at du fortjener mye skryt for innholdet du leverer her, alltid inspirerende og gjennomført 🙂 Gleder meg til å følge deg videre med alt det spennende som skjer og ikke minst til julekosen her inne. Klem <3

  • Vera, du gjorde dagen min <3 Det er så sant alt du sier. Man vet aldri hvilken kamp andre kjemper og man skal passe på hva man sier! Håper du har det bra i dag - vi er ikke alene og det hjelper sånn på når man kan dele erfaringer med hverandre! Stor klem <3

 2. Gleder meg SÅ mye til å klikke meg inn i ditt lille univers og få en god dose juleinspirasjon <3 Desember kan ikke komme fort nok!

 3. Hei! Du har så fin blogg, alltid et fint avbrekk i hverdagen <3 Lurte bare på hva kjæresten din studerer/jobber med som gjør at dere kan bo utenlands?
  Stor klem!

 4. Du er så inspirerende!! Du har en utrolig profesjonell måte å skrive/jobbe m bloggen på samtidig som du tar de fineste bildene. Du virker som en utrolig fin jente både utenpå og inni, ønsker deg alt godt! Lykke til<3

 5. Så bra at du føler deg bedre! Jeg elsker også julen, og hele desember går jo så fort, så greit å begynne å planlegge å forberede allerede nå 😊

 6. Hei, fine deg! Legger inn et lite ønske om tips til julegaver på studentbudsjett, og gjerne før Black friday så man kan gjøre noen kupp! Ha ei fin helg 💓

 7. Du har så fin og god blogg 😍 Skal til New York(manhattan) nå i november- og lurer på om du har noen tips ifht butikker med fint julestæsj? //tips generelt 🙂

Follow @ Instagram