fbpx

Jeg blir glad hver morgen jeg står opp og subber inn i stuen når jeg får øye på de fine, fluffy pampas stråene mine. Disse magiske stråene er virkelig i vinden om dagen, og til min store glede vokser de vilt langs veien her i Marbella! Spørs om ikke jeg må prøve å få med meg noen hjem til Bergen til jul også.

TIPS: om du har mulighet, kjøp pampas som ikke er tørket og tørk dem selv. De man får i butikk som er tørket på forhånd får ofte en litt ‘flatere’ fasong etter transport og pakking. Setter man de ferske i en vase uten vann derimot, tørker de seg fine og fluffy. For at dem ikke skal drysse, bruk hårspray!

•  •    •    •  •  •    •    

ØNSKER DERE EN FIIIN DAG, VI SNAKKES I KVELD ✨

9 Responses to Selvplukket pampas

  1. Æææ! De var helt nydelige! MYE finere enn de i de overprisede luksus-blomsterbutikkene her i Oslo for å si det sånn. Tror nesten du må begynne med egen business, og åpne for bestilling fra Marbella – Oslo, haha 😀 jeg hadde kjøpt en hel haug. Det er en fryd å følge deg om dagen, endelig føler jeg at den ekte, morsomme, livlige, inspirerende og gnistrende Eirin er tilbake, og på en enda mer genuin og bedre måte enn før. Å vise sårbarhet har bare gjort deg sterkere, og med en ENDA bedre blogg <3 STOR klem

    • Må faktisk si meg enig der altså! Holdt på å svime av da jeg fikk øye på dem langs veien 😂 Og Linn!! Tuusen takk, det gjør meg så glad at du synes det. Føler meg mye bedre om dagen og at mørket har ‘lettet’ litt. Det hjalp virkelig å dele det med dere – føler jeg kan være meg selv 100% og det er fint <3 STOR klem tilbake til deg! Setter stor pris på at du legger igjen en hilsen :*

  2. Hei 🙂 husk at det er ulovlig å ta med planter fra utlandet inn i Norge! Dette er fordi de ødelegger faunaen. Planter man får kjøpt, f.eks. pampas, er tollet inn og det er masse styr rundt dette. Tenkte bare du ville vite det, så du slipper å havne i trøbbel <3 klem!!

Follow @ Instagram