fbpx

Godt pakket inn for en spasertur i vårt (snaaart) nye nabolag.. Sommerfugler i magen!

I kveld returnerer vi til Marbella etter noen fantastiske dager i Bergen. Det har vært en fryd å bryne seg på høstmoten igjen (min favoritt!) som består av lag på lag og deilige teddykåper. Jeg må faktisk innrømme at jeg har fått julestemning disse dagene hjemme! Det var som mamma sa i går, du må prøve å legge den bort slik at du ikke bruker den opp. Vel, hvordan kvitter man seg med julestemningen? Jo, man reiser tilbake til varmere strøk! Haha.. Herregud, jeg gleder meg allerede til å komme hjem igjen til jul. Det klør i fingrene etter å få opp det fine juletreet, og heldigvis har jeg hele desember hjemme i Bergen til å pynte og kose meg med det! Ikke minst ha juleverksted og filmkvelder med venninne mine, dra på julemarked og alt som hører med. Koos!

Scarf: H&M
Coat & Skirt: Mango
Knit: Ganni

I dag formiddag tok vi turen til vårt nye nabolag (til neste år, vi overtar i januar). Altså, i området der vi har kjøpt hus! Jeg fikk sommerfugler i det vi nærmet oss, og ble tusen ganger mer giret. Nå kribler det til og med i tærne. Vi har diskutert hvordan vi skal gjøre ting, hvordan vi skal ha det, hvilke juletradisjoner vi skal innføre i vårt nye hjem i fremtiden, hvordan vi har gåavstand til byen på 17.mai ++. Jeg tror ikke dere forstår hvor giret jeg er på et nytt husprosjekt! Pusse opp, innrede og ta dere med på hele reisen. Det blir SÅ sykt gøy å skrive om! Da er jeg i mitt ess. Håper dere gleder dere like mye som meg!

Vel, nå må jeg se å begynne og pakke kofferten min + Billy sin bag. Vi lander i Marbella sent i natt. Lørdag morgen kommer mormor og morfar på besøk! De skal være hos oss en hel uke og jeg gleder meg syykt! Da skal vi finne på masse hyggelig sammen. Skrives fra Marbella, håper alt er fint med dere!

18 Responses to Magical fall morning

  1. Nytt hus og nabolag er kjempe spennende 🙂 ikke lenge siden vi tok over våres nye hus 🙂 jeg har prøvd å spørre det flere ganger ang den rosa bakgrunnen på noen av sitatene du bruker, men får ikke svar. Det er selvfølgelig helt ok hvis du ikke vil fortelle hvordan du gjør det, men kan du værsåsnill å svare meg da at du ikke ønsker å fortelle hva slags program/redigering du bruker til dette? så slipper jeg å mase og lure på hvorfor du ikke svarer meg 🙂 ønsker dere en fin tur tilbake til Marbella 🙂

  2. Jeg skal kjøpe dette sjalet til er jobbintervju jeg har neste uke🤓 håper jeg kler den like mye som deg✌🏻 Jeg virkelig elsker bloggen din❤️

Follow @ Instagram