fbpx

N E W  I N

Rett før jeg dro hjem til Bergen tok jeg meg en tur til Mango for å finne noe og reise i. Her i Marbella har jeg bare sommerklær, og da sto en chunky knit til flyreisen og møtet med kalde Bergen på shoppinglisten. Jeg elsker å reise behagelig, og en god strikk i den kalde kabinen er gull verdt! En liten, fin og enkel skinnveske med gulldetaljer fant jeg også. Denne veier ingenting, og er skikkelig praktisk å reise med da den rommer mye mer en man skulle tro.

Reiseantrekket mitt ble strikkegenseren, denne straight-fit buksen og hvite sneakers. Natt til i dag kom Billy og jeg tilbake til Marbella. Vi landet rundt halv to, men var ikke hjemme i leiligheten før nærmere halv seks på morgenen (!!) Spør hvordan det er mulig? Jo, det skal jeg fortelle dere. Denne vimsen her fant ikke shuttle bussen som skulle ta oss fra flyplassen til langtidsparkeringen langt borte i hutti-heiti, og det var ikke et menneske på hele Malaga flyplass å spørre om hjelp. Det var ghost town på svarte natten! Jeg gikk opp og ned, bort og frem, ut og inn.. Til slutt kjente jeg bare at nei – nå får Billy og jeg bare overnatte på flyplassen til M lander 24 timer senere. Heldigvis klarte jeg til slutt å ringe til hovedkontoret til shuttle bus firmaet i Madrid, og de sendte en buss for å finne meg. Så der sto jeg, mutters alene ute i mørket og veivet med hendene for harde livet. Skjønner ikke hvordan jeg får det til, haha!

16 Responses to Traveling comfy

  1. Du er så flink til å spre glede! Kjempe takknemlig for den jobben du gjør <3
    Ha en kjempe fin helg ☺️

  2. Hei 🙂
    Den opplevelsen din med shuttle bussen kan jeg kjenne meg såå igjen i…
    Kan anbefale å bruke parking San Isidro sin langtidsparkering, du sender mail/ringer på forhånd før du reiser ned igjen så når du lander vil shuttle bussen hente deg uansett tidspunkt. Lurt å ringe en ekstra gang når står med bagasjen så du slipper å vente. Reiste også med hund hver gang så venting er upopulært spesielt etter en lang flytur hehe
    Kjekt å følge din reise 🙂

Follow @ Instagram