fbpx

Jeg er livredd for å bli syk, og det føles som om alle rundt meg blir felt én etter én med en kjedelig forkjølelse eller influensa. Da jeg dro fra varme Marbella med fly til kalde og våte Bergen, var jeg nesten sikker på at immunforsvaret mitt skulle knekke. Jeg våknet opp dagen etter hjemkost med murringer i halsen og bare – NEEEI! Det er uaktuelt. Ingefærshots har reddet meg utallige ganger – kunsten er å ta dem med det samme du kjenner at du er på vei til å bli syk.

Jeg ble så glad da jeg fant en flaske med ingefærshots på Rema1000! Vanligvis foretrekker jeg å lage dem selv, men i og med at jeg ikke har mange dagene hjemme i Bergen før jeg drar tilbake til Marbella kjøpte jeg meg heller en flaske. Denne inneholder ingefær, eple og sitron! Sykt god, faktisk.

C H I A P U D D I N G

(lages kvelden før)

3 ss chiafrø
2 dl valgfri melk
1/2 scoop vaniljeprotein
Pasjonsfrukt

Chiapudding styrker også immunforsvaret. Det er rikt på både fiber, kalsium, proteiner, omega-3-fettsyrer og antioksidanter. Jeg skjønner forresten ikke hvorfor jeg ikke har brukt proteinpulver i oppskriftene mine før? Det var like life-changing som karri i avocadomixen min på toast! Søtt og mer creamy.

I dag har Billy bursdaaag! (igjen, haha..) Han fyller 4 år og det er jo litt stas. I ettermiddag skal vi på middag til mamma, så vi får ta det som selve feiringen tenker jeg! Kan ikke få sagt hvor godt det er å være hjemme for noen dager. Rart hvordan man setter pris på hjembyen når man er lenge borte fra den!

14 Responses to Don’t let the Flu sneak up on you

 1. Hei Eirin
  Har forsøkt å spørre deg før, men ikke fått svar, så jeg prøver igjen <3
  Kan jeg spørre om hvilken reiseveske du har til Billy når du flyr? Har lest meg litt opp og kunne veldig gjerne tenke å fly med hunden min selv, men feks SAS ser jeg informerer om at bur+hund ikke kan overstige 8kg for å fraktes i kabinen, og målene på reisebur er ganske begrenset så det er ikke mange jeg finner som er aktuelle.
  Hadde satt veldig stor pris på svar hva du bruker til han 🙂
  Takk <3

 2. Hei 🙂
  Dette skal jeg prøve 🙂 kjedelig å være syk.

  spør på nytt, siden jeg ikke har fått svar tidligere. Hvordan får du laget den rosa bakgrunnen du har på noen av tekstene dine?
  Ønsker deg en fin dag 🙂 klem

 3. Om du er så redd for å få influensa, hvorfor tar du ikke bare influensavaksine?? Jeg gjør det hvert år og har ikke fått influensa!

 4. Nei,man blir ikke dårlig av influensavaksine. Noen kan bli litt slapp ,men den har stort sett ingen bivirkninger. Det var vaksinen mot svineinfluensa folk ble så dårlig av.men den ble jo ikke testet i forkant,og ble laget i hu og hast. Tok min influensavaksine på tirsdag,og jeg er i fin form. Litt hoven og rød på stikkstedet bare,men dette er helt normalt og går fort over 😉

 5. Jeg digger deg og bloggen din, men må si at jeg begynner å bli fortvilet over påstander rundt ting som skal booste immunforsvaret. Vi kan ikke booste immunforsvaret, og slik er det bare. Vi kan ikke drikke eller spise noe som “redder” oss fra en influensa, da er det snakk om ren flaks. Hvis man vil unngå influensa og beskytte seg selv og andre i samfunnet kan man velge å ta vaksine:) Håper du kan tenke litt gjennom hva du tilbyr dine lesere av helsemessige råd i fremtiden 🙂 Stor klem fra en småfortvilt sykepleier

  • Hei! Tusen takk, så hyggelig å høre ☺️ Når det gjelder ingefærshots. Jeg personlig synes det funker, nettopp fordi det har reddet meg flere ganger. Og ikke bare meg – både kjæreste, venner og familie! Vi må alle få lov til å tro på forskjellige ting og ha forskjellige meninger til tross for at man kanskje ikke er enig. Alt er ikke svart hvitt her i verden! Jeg fikk tips fra legen min om å drikke ingefærte med honning når jeg var syk for eksempel – han tror også det kan ha en effekt selvom han er ‘lege’. Merkelig. Vaksine er supert – jeg vurderer å ta den! Men inntil videre holder jeg meg til ingefærshots i vinter (heldigvis ikke blitt syk enda) 🙏🏼 Vi får være enig om at vi er uenig 😅 Klem Eirin ☺️

Follow @ Instagram