God morgen, fine! Jeg er så trøtt i dag at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg blir til en apekatt på kveldene, og det er liksom da ‘ALT skal skje’. Jeg fatter og begriper ikke hvor jeg får den energien fra, men slik har jeg allitd vært. Superhelt om natten! Klokken tre var jeg i seng, og det ble 4,5 snaue timer på puten i natt. Jeg styrte på med alt og ingenting kan man si. Klokken halv ett hoppet jeg i badekaret hvor jeg ble liggende nesten en hel time for å se Idol. Tente lys, tok hårkur, ansiktsmaske og koste meg! Billy joinet også oppi badekaret mot slutten men var ikke særlig fan (dette har eskalert, jeg vet..)

•  •    •    •  •  •    •    

Vel, leggerutinene burde uten tvil vært en del av ’10 ting jeg vil gjøre denne måneden’ listen, men jeg får slenge det på som punkt nummer 11. Jeg skal dog gjennomføre en av de andre punktene i dag! Manikyr og pedikyr er bestilt til senere i dag, og det gleder jeg meg faktisk skikkelig til. Jeg våknet også til en gladnyhet om at M kommer hjem i morgen allerede, og det var ikke forventet. Så stas! Men det er litt typisk også, for i morgen har jeg overraskende nok en avtale som innebærer noe sosialt for første gang her i Marbella. Jeg ble kontaktet av en superskjønn jente som også bor her, og vi skal ut å spise middag i morgen! Altså, hvor koselig er ikke det? Jeg ble skikkelig varm i hjertet mitt da jeg fikk den meldingen! Elsker at folk er sånn og bare.. tar kontakt! 🙏🏼

.. Ellers smiler jeg også litt ekstra i dag (blir nesten litt på gråten) fordi jeg føler at det er så god atmosfære her inne om dagen. Skikkelig good vibes! Jeg føler at jeg kommuniserer så mye bedre med dere enn hva jeg har gjort på lenge, og det gjør at jeg klør i fingrene etter å oppdatere dere hver morgen! Etter at jeg åpnet meg om ting som har skjedd, er det som om en sperre har forsvunnet og jeg føler at jeg oppriktig kan være meg selv 100%. Både på godt og vondt. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men det jeg prøver å si er vel takk. Takk for at dere er verdens beste ‘venner’! For det er akkurat slik det føles 🐻

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “Smiles (and oats) for breakfast

 • Lisa

  Du er så skjønn! Og ikke minst inspirerende! Gleder meg alltid til å lese bloggen din 💕

 • Jeg er også superhelt om natten, dessverre. Jeg funker definitivt best etter klokken er 18 på kvelden, haha. Det er så sykt rart, og jækla slitsomt – spesielt i eksamenstiden, haha! Så utrolig koselig å bli invitert på middag, det var hyggelig gjort av henne <3 Glad for at du har åpnet deg litt, og at du nå føler deg litt lettere. Unner deg alt godt! Håper du får en fantastisk fin torsdag, stor klem!

 • Susanne casandra

  ha en fin torsdag 🙂

 • b

  GO MORGEN eirinkristiansen.

 • Haha, alt en får gjort i løpet av en natt! 😀
  Det høres ut som du har det skikkelig bra i Marbella og at ting sakte men sikkert faller på plass, det er så godt å høre!<3

  http://siljealice.com

 • M

  Det er alltid så hyggelig å klikke seg inn på bloggen din, og legge igjen kommentarer. Føles litt som å prate med en venninne! Såå godt å høre at du føler deg bedre og at du har funnet deg til rette i Spania❤️ Stooor klem til deg

 • Stine

  Fine fine deg <3
  Blir så glad av at du trives i Marbella, varmer hjertet mitt!
  Gleder meg hver dag til å lese bloggen din, du inspirerer virkelig! Klem til deg

 • Vibeke

  Tusen tusen takk for alt du deler <3

 • Maria Fossøy

  Hei Eirin!

  Jeg pleier egentlig ikke å kommentere noe spesielt på blogger, fordi jeg sitter på et inntrykk av at flertallet av kommentarene “drunker” i alle andre kommentarer. Men jeg har følgt bloggen din iallefall siden tiden du var sammen med J, og det er kanskje ikke så veldig lenge siden i forhold til hvor lenge du faktisk har holdt på med blogging, MEN det er den siste tiden jeg tar meg selv i å faktisk glede meg til å komme hjem fra jobb og slenge meg på sofaen og finne frem macen, og klikke meg inn på bloggen din som jeg har som bokmerke.

  Jeg ville bare si at jeg virkelig har fått sansen for hvordan denne blogge har utviklet seg, og måten du kommuniserer med oss leserne. Jeg synes bloggen din har et mye mer personlig særpreg på den i forhold til mange andre bloggere som fins der ute. Jeg sitter alltid igjen med en good feeling etter at jeg har vært innom bloggen din eller stalket instagramprofilen din, selv om jeg likevel har vært inne på den og sett alle bildene dine fra før. Det er bare noe med viben du sender ut!

  Vi har faktisk møttes, når du skulle betale i kassen på Bik Bok på Torgalmenningen for evigheter siden, men jeg er så sjenert av meg så jeg turte ikke å be om noe bilde, hehe. Men stas å vite at vi har møttes likevel!

  Og så har jeg et spørsmål! Slik jeg har skjønt det har du og M kjøpt hus sammen? Skal du beholde leiligheten din, eller selge? Forstår det sånn at du har brukt en del tid på interiør og alt mulig, så bare lurer på hva du tenker der.

  Ha en nydelig dag videre nede i varmen <3

  • Marie 😭 Ble helt våt i øynene her.. Tusen takk for denne kommentaren! Jeg leser hver og én kommentar som tikker inn, og svarer på alle så godt jeg kan. De går rett inn i hjertet mitt – det gjorde spesielt din! Tusen takk for gode ord, made my day ♥️ Kunne ønske jeg kunne gitt deg en god klem! Neste gang vi evetuelt møtes MÅ du spørre, det gjør meg bare glad 😍

   Vi har kjøpt oss hus sammen, det er riktig! Jeg skal selge leiligheten min. Det gjør litt vondt i hjertet, men samtidig er jeg veldig klar for å starte på nytt med M. Gleder meg til å innrede på nytt! god kelm ♥️

 • magg

  Hvor er de avlange mønstrete putene fra? de var superfine 🙂

 • Christine

  Det er så koselig å lese bloggen din for tiden, for du virker så utrolig lykkelig og det er smittende 😀

 • Sandra

  Blir väldigt inspirerad av din blogg. Fortsätt som du gör, du är super duktig! 🙂

  Kuddarna, vet du vart dem är ifrån? <3

 • Takk til deg som åpner deg ❤️
  Men halloooo, jeg vil se møbler!!!

Comments are closed.

Translate