•  •    •    •  •  •    •    

Jeg er STOLT av å være en del av den nye nordiske ‘double wear squaden..! Estée Lauder sin Double Wear foundation er et kult-produkt som de fleste garantert har hørt om. Flere av dere har jo faktisk spurt meg om jeg har testet den ut tidligere, og nå kan jeg si at ja – den lever opp til ryktet sitt! Bestevenninnen min Cath har så lenge jeg kan huske brukt denne fast, og kjøpt den med seg på flyplassen når vi har vært på jobbreiser sammen. Personlig har jeg ikke testet den før nylig. Jeg har dog sjelden følt meg så fresh som det jeg gjorde da jeg påførte den for første gang! Snakk om ‘aibrushed’ hud!

Tips: påfør Double Wear med en beautyblender for et plettfritt resultat. Den passer alle hudtoner og hudtyper!

Dette er Estée Lauder sin bestselgende foundation, og den kommer i hele 61 fargenyanser. Det er med andre ord umulig å ikke finne sin true match! Jeg har min i fargen ‘3N1 Ivory beige’ og den smelter inn i hudtonen min. Foundationen sitter i opptil 24 timer uten å smitte av på klærne, og er i tillegg vannfast. Det passer meg midt i blinken her i Marbella når det fort kan bli varmt! Dekkevnen er medium til full, men den føles likevel lett på huden. Det elsker jeg!

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “Double wear by Estée Lauder

 • Ååå, du er fin! Jeg synes den er veldig bra selv. Når jeg er tom for den som jeg har nå, så skal jeg kjøpe denne igjen! Var veldig fornøyd med den, men jeg elsker å teste ut nye produkter, haha 😀 Håper du nyter dagene i Marbella, så glad på dine vegne. Klem!
  http://www.charlottetunes.no

  • Haha, da er vi to 😀 Her testes det i hytt og pine! Men veldig hyggelig når man finner produkter man ikke kan slutte med! <3 Tusen takk beste du! Klem

 • Emilie

  Elsker den foundationen – det er den jeg alltid ender opp med å gå tilbake til etter andre jeg har prøvd 😉 Forresten, så lurer jeg på hvilket kamera du bruker her? Fantastisk kvalitet! Ha en fin kveld videre skjønne <3

  • Jeg brukte Leica Q kameraet mitt til disse bildene! Synes det er fantastisk 😀 Men skal sies at lys har enormt mye å si! Fiiin kveld til deg Emilie <3

 • Elisabeth L

  Jeg elsker denne, virkelig! Har kombinasjonshud og opplever at mange foundation “sklir” rett av huden. Det eneste, og et lite tips er at porene mine ble så tettet av denne, nok fordi den har så bra dekkeevne og skal vare så lenge på huden – ble litt tung på huden over lengre tid. Bruker nå BB cream til hverdag også denne når jeg skal føle meg ordentlig fin <3

  • Jeg er litt i samme båt som deg, faktisk! Sverger til BB-creamen min, men på kveldene når jeg skal ut på noen festligheter (eller hva som helst som krever litt ekstra beauty) er denne HELT perfekt 😀 Følte meg så fin med den! <3

 • June

  Denne foundationen er min go to! Drøy i bruk, perfekt finish, sitter hele dagen og dekker utrolig bra. En ting jeg har oppdaget for å få en enda jevnere finish er: foundation kost istedet for beautyblender. Uansett valg av applikator så må den blendes fort før den størkner. Hvertfall hvis du har tørr hud.

 • Emma

  Bloggen din har blitt så utrolig bra i det siste! Hyppige og interessante oppdateringer😊 Det er artig å følge med på livet i Spania!

 • Ann

  Jeg har også denne foundationen. Den er veldig fin på huden og sitter hele dagen! Men jeg syns den er litt tung å bruke hver dag. Har også BB creamen fra Clarins, som jeg tror du også bruker? Har du evt. tips til en foundation som er en mellomting mellom de to? En som holder like godt som double wear men gjerne føles litt lettere på?

  • Hei Ann! Jeg bruker akkurat samme som du! BB Cream til hverdags og nå Double Wear når jeg skal noe spesielt og vil føle meg ekstra fin 🙂 Mitt tips er å blande Double Wear 50/50 med denne kremen fra Peter Thomas Roth! Da blir den lettere på huden, og samtidig får du både masse glød og fuktighet fra kremen. Klem!!

 • Christina

  Kan jeg spørre hvor den fine skjorten din er fra?:)

 • Sara

  Synes det er så trist å se deg for tiden… Hva faen har du egentlig gjort med ansiktet ditt? Det er så trist at jeg ikke finner ord…..

  • Hei “Sara”! Så trist at du synes jeg er styggere uten fillers og løsvipper. Trodde vi heiet på det naturlige i dag 🙂 Men takk for ditt bidrag til neste episode av ‘HATERNE’ på Tv2 hvor man oppsøker nettroll via ip-adresser. Din kommentar troner foreløpig førsteplassen på min liste! Gleder meg til å treffe deg så kan du bli enda litt mer trist når du ser ansiktet mitt på ekte 😂

   • Caroline

    Kjære Eirin
    Bloggen din er en inspirasjon uten like🙌🏻
    Du fremstår som en person med gode holdninger og verdier og derfor gjorde kommentaren din over meg litt trist.
    Det er helt tydelig at du har tatt fillers i leppene, og tidligere har du ikke kommentert på det når leserne dine har spurt deg. Det er for meg langt mye bedre enn å lyve. Lyving kommer man sjeldent godt utav. Respekt og tillitt er viktig for leserne dine og du er et for godt forbilde til å ødelegge for deg selv.
    Du er strålende vakker uansett og jeg heier på deg 🙌🏻
    Caroline

    • Hei Caroline!
     Jeg tror du misforstår litt, for jeg HAR sagt at jeg har tatt fillers uendelig mange ganger – skrev det til og med på stories under Q&A på Instagram. Du har sikkert ikke fått det med deg. Jeg vil ikke ha på meg at jeg lyver, for det har jeg aldri
     gjort 🙂 MEN, jeg sluttet med fillers i fjor jul (som snart er ett år siden) og så og si alt er gått ut. Det forsvinner gradvis. Poenget mitt er – jeg var ikke fin i følge enkelte med fillers tidligere, og heller ikke nå når jeg har sluttet med både dette og vipper. Hvis du virkelig heier på meg som du skriver, synes jeg det er trist at du synes svaret mitt er trist, og ikke den fæle kommentaren over som går rett på utseendet mitt på en ekkel måte.. Vel, utover det – takk for fine ord og konstruktiv tilbakemelding, jeg håper misforståelsen er oppklart.
     Eirin

 • Caroline

  Jeg støtter på ingen måte kommentaren over, og syns det er tragisk å kommentere på andres folks utseende, fillers eller ei. Jeg har ikke fått med meg svarene dine på insta, og beklager veldig for å ha utnevnt deg som løgner. Takk for svar:)
  Caroline

Comments are closed.

Translate