fbpx

Vel, nå er det bare til å gå inn i ‘Miss Independent’ modus. I går reiste M offshore, en uke før tiden! Da vi skulle kjøre til flyplassen fant han ikke passet sitt. Vi letet og letet – til slutt fant jeg det i jakken hans. Ett sekund tenkte jeg ‘skal jeg late som om jeg ikke har funnet det?’ Men neida, han dro avgårde og jeg er all by myself i Marbella for to uker. Eller, jeg har Billy da. Heldigvis! Jeg dro hjem og vasket hele leiligheten. Det var så deilig å våkne til lukten av rent. 

(annonselenke)

Bukse: Mango
Topp: HER

Det er fint og flott å bo her nede, men vet dere hva som gir meg mest sommerfugler i magen? Lyset! Det føles som om jeg har bodd i en mørk grotte de siste årene kontra dette. Det er seriøst terapi i seg selv, og bare det gir meg så mye lykkefølelse! Vi har to balkonger. En mindre i front med utsikt utover bassenget (den dere har sett) og en stooor på baksiden. Der har jeg gjort morgenøkter de siste dagene og det har vært helt magisk! Musikk i ørene, palmer over meg, svetteperler i pannen og solen som kysser huden samtidig. Nå er målet å lære meg spansk. Jeg ligger og trykker på ‘Babbel’ appen om kveldene. Haha!

•  •    •    •  •  •    •    

Vel, nå skal jeg se å fylle dagene for alt det er verdt. På lørdag skal jeg på vintage market! Det gleder jeg meg skikkelig til. Og i kveld? Da skal jeg teste ut badekaret vårt. Jeg må forresten fortelle dere om episoden som oppsto da vi var på visning her. Herregud, jeg dør. Inne på vårt bad som hører til hovedsoverommet er det både badekar, toalett og… fotbad. Trodde jeg! Mens megler og jeg sto inne på badet sa jeg ‘oh my god, that’s so cool – we have a foot bath!’ i full ekstase. Vel, det var vel mer en rumpeskyller forklarte megleren litt forlegen. En “bidet”. ÆSJ! Sorry ass, men der går grensen. “Can you remove it?” “No lo siento señora”. Søren. Tusen spenn til den som henter 😂Vedder badekaret på at M bruker den i skjul og synes den er dritgøy.

31 Responses to No hablo español

 1. Haha, husker foreldrene til en venninne pusset opp badet da vi var yngre, og hun skulle vise meg det og bare “seee, vi har fotbad!”

  Og jeg bare…nei, det er jo et bidet, en rumpevasker!

  *Stillhet*

 2. Jeg føler at det er så tydelig at du har det bedre nå enn på lenge. Og jeg mener ikke å “stemple” deg eller noe. Jeg bare syns du virker såå mye mer .. deg? Om en som ikke kjenner deg kan si det? 😉 hehe..
  Jeg digger i alle fall å lese bloggen din nå for tiden, der du skriver mer om deg og livet ditt igjen, det LIKER jeg! Og jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg gjerne skulle flyttet til Spania for 1år (eller 10), så jeg koser meg med bloggen din.

  Tenker de 2 ukene uten kjæresten går fort jeg!! Plutselig er han tilbake! 🙂
  Ha en fin dag!

  • Ååå, Lene-Marie! Så utrolig hyggelig å høre. Jeg vet ikke, men etter jeg delte ‘min mørkeste hemmelighet’ med dere følte jeg meg hundre kilo lettere. En byrde som forsvant! Nå kan jeg bare være meg selv, og det er så fint 😀 Og Marbella livet gjør meg GLAD! Tusen takk for superkoselig kommentar. Made my day! Og du, du må bare se å flytte på deg 😂 Neida (joda) ♥️ STOR klem!

 3. Hahaha, this sounds so familiar… When me and my boyfriend were travelling to Italy (class trip in high school), then I told out loud, that I don’t get why we have two toilets.. seems so excessive. And then he told the same to his friends and EVERYONE started laughing, because it was not a urinal, but instead a bidet. It was so embarrassing, but he took the punch and didn’t tell anyone, that it was my mistake. Such a gentleman. 😂

 4. «Vedder badekaret på at M bruker den i skjul og synes den er dritgøy« altså ler høyt hver gang du putter inn en slik frase om M, mye fordi jeg ser kjæresten min i så mye av det du skriver!!😂😂 Ofte tenker jeg bare «mannfolk…» på generell basis også!

 5. Bidet er jo genialt! Kan brukes til føtter, til Billy´s føtter osv. Veldig genial også når en har ukens for å føle seg litt ekstra fresh 😉

 6. Hahaha, kanskje dette er TMI – men da jeg var på reise i Italia prøvde jeg et bidet for første gang (etter å ha googlet hvordan man skulle gjøre det *LOL*). Og jeg ble helfrelst! Det er ikke tull! Når man er i et varmt klima og blir svett flere ganger om dagen, da er det så forfriskende å bruke bidetet etter man har vært på do, for man føler seg nesten nydusja hele dagen! Ikke undervurder det – prøv det! 😉 😉

 7. Hahaha bidé er helt vanlig i utlandet. Du kan jo bare bruke den til å skylle beina hvis du heller vil det!
  Kan du ikke vise bilder fra leiligheten da? 😀 Har dere kjøpt den, eller leier dere?

  • Ja jeg har skjønt det nå 😂 Ikke veldig giret på å vaske beina der andre har vasket rumpen! Hahaha 😀 Bilder av leiligheten kommer! Må bare få inn litt interiør først, er så tomt akkurat nå! Vi leier 🙂 Klem!

 8. Så utrolig inspirerende å lese om dagen og så gøy at du prøver å lære deg spansk! Jeg jobber med fransken min, og tenkte å tipse deg om appen duolingo om du ikke har testet den ut? Elsker den for å øve på språk! Digger deg <3

 9. Ååå, hallo!! Du gløøøder om dagen. Jeg føler jeg kan kjenne på meg at du har det såå bra i Marbella.. og ja, lyset! Det har så latterlig mye å si. Mørket er helt grusomt, enkelt og greit! Så glad på dine vegne, det at du nå har det lettere til sinns. Det fortjener du <3 stor klem
  http://www.charlottetunes.no

Follow @ Instagram