fbpx

Etter ett år med fortvilelser, oppturer, nedturer, og søvnløse netter har vi endelig kapret et hus hjemme i Bergen. Jeg trodde aldri den dagen skulle komme. Jeg tror jeg må gråte litt (til)! Det er et sjarmerende bergenshus fra 1800 tallet i hjertet av Sandviken – akkurat der vi ønsker å bosette oss. Vi overtar det i midten av januar neste år, og det blir så bra! Nå starter offisielt et nytt kapittel i livet for oss og jeg gleder meg sånn at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

Mange av dere lurer på hvorfor jeg ønsker å selge den fine leiligheten min på Bjorøy. Vel, det er tre faktorer som spiller inn. For det første er det for lite for oss. For det andre – kan vel si det sånn at hvis M hadde flyttet offisielt inn i MITT hjem, så hadde det blitt brudd / mord 😂Vi trenger å starte på nytt sammen i noe som er vårt. For det tredje ønsker jeg å bo litt mer sentralt og Sandviken har alltid vært drømmen. SÅ, mens huset blir pusset opp etter overtakelse skal vi fremdeles være i Marbella, altså! Ingenting forandrer seg med den planen. Da kommer vi hjem til et nytt hus! Kiiiler i magen ✨

25 Responses to We got news for youuu

 1. Gratulerer så mye!! Dette fortjener dere ❤️ Gleder meg til å følge med på reisen deres i Marbella og oppussing av hus i Bergen!! 🙌🏻

 2. Gratulerer så mye!!! Det blir spennende å følge med, håper vi kanskje får se noen bilder etterhvert? 😍 Så glad på deres vegne, virker som det går veien nå. Trist å høre at du har hatt det tungt i det siste, men takk for at du deler. Det viser at alle har det sånn i perioder og det er helt greit. Man kommer seg igjennom det.
  Ser ut som Marbellalivet ikke er så verst heller 😌☀️

 3. Trodde du allerede bodde i et hus! Er det en leilighet du og kjæresten din bor i nå? PS: ville bare si at jeg elsker deg og digger alt du får til i livet. Ville også si at du og kjæresten din dere passer så godt sammen. Håper virkelig at du kommer til å gifte deg med ham, isåfall må du huske å ta masse fine bilder så vi seerne få se.
  ❤️😻🖤😂

 4. Gratulerer så mye med huskjøp, fine Eirin! 😊😘 Jeg hat fulgt deg i mange år og vil fortsette følge deg i flere PR fremover – takk for at du er så inspirerende! 💙

 5. Woooow! GRATTIS! Vilken häftig känsla, så stort! Gläds för er skull, att ni äntligen hittat ert hus. Ser såååå mycket fram emot att få ta del av renoveringsresan. Lycka till fina ni! <3

 6. Gratulerer så mye, utrolig spennende og herlig kapittel dere starter! Masse lykke til <3
  Har du forresten gjort noe med ansiktet ditt? Fylt leppene? Du blir vakrere og vakrere for hver dag jo, ere muuuulig!!
  Smaaaask på deg

  • Heii Karoline! Jeg tok fillers i flere år, men sluttet med det i fjor vinter. Disse bildene i innlegget er fra mai og da hadde jeg nok litt igjen! Men nå har det meste gått ut. Ellers, det var jo veldig hyggelig sagt av deg! Klem <3

Follow @ Instagram