fbpx

.. Looks like we’re coming back very soon, Marbella!

Mandagen føk forbi i en fei! Men her er jeg, og her er et antrekk fra Marbella. Denne kjolen er samme materiale som teddy-settet jeg delte for noen dager siden, og den er så deilig og fiiin! Jeg har forresten veldig gode nyheter – vi har funnet oss en stor og fin leilighet der nede nå, og hvis alt går etter planen signerer vi kontrakten denne uken. Sykt spennende! Eneste ulempen er at alt må innredes, så nå går hodet mitt i høyspenn på interiørfronten. Hehh!

Dress: Mango
Sunglasses: Zara
Heels: Zara

.. Overtakelsen blir i september allerede, og vi kjører nedover da det er et must med bil i Marbella! Da har vi nesten en hel måned med sol og varme, før vi flyr en liten tur hjem igjen til Bergen. Inni meg har jeg litt panikk, for jeg synes dette helt ærlig er litt skummelt! Men samtidig har jeg lyst til å bli modigere og hoppe i ting som byr på nye eventyr og opplevelser mens jeg er ung. Gøy gøy gøy! Nå gjenstår bare speedo og armringer til Billy ✨

18 Responses to Exciting things to come

  1. Så gøy å høre at dere har funnet leilighet i Marbella 🙂 masse lykke til med det 🙂

  2. Fantastisk! 😀 Føler kriblingen på dine vegne, haha! En vakker dag skal jeg gjøre det samme. Du får det sikkert kjempefint på interiørfronten <3

  3. Så gøy! Gleder meg til å følge deg i Marbella <3 Kjenner dere noen der nede, eller tar dere det litt som det kommer? Og hvor lenge tenker dere å ha leiligheten? Lykke til, det blir nok herlig!

  4. Hei Eirin! Jeg og kjæresten flyttet til Marbella for to år siden pga jobb. Jeg er sikker på at dere vil trives og gir dere gjerne masse tips! Jeg har aldri angret på valget vi tok 🤗

Follow @ Instagram