.. Looks like we’re coming back very soon, Marbella!

Mandagen føk forbi i en fei! Men her er jeg, og her er et antrekk fra Marbella. Denne kjolen er samme materiale som teddy-settet jeg delte for noen dager siden, og den er så deilig og fiiin! Jeg har forresten veldig gode nyheter – vi har funnet oss en stor og fin leilighet der nede nå, og hvis alt går etter planen signerer vi kontrakten denne uken. Sykt spennende! Eneste ulempen er at alt må innredes, så nå går hodet mitt i høyspenn på interiørfronten. Hehh!

Dress: Mango
Sunglasses: Zara
Heels: Zara

.. Overtakelsen blir i september allerede, og vi kjører nedover da det er et must med bil i Marbella! Da har vi nesten en hel måned med sol og varme, før vi flyr en liten tur hjem igjen til Bergen. Inni meg har jeg litt panikk, for jeg synes dette helt ærlig er litt skummelt! Men samtidig har jeg lyst til å bli modigere og hoppe i ting som byr på nye eventyr og opplevelser mens jeg er ung. Gøy gøy gøy! Nå gjenstår bare speedo og armringer til Billy ✨

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Exciting things to come

Comments are closed.