fbpx

Dette antrekket er en drøm og jeg vil helst bruke det hver dag! Selv om det er suuuperkomfortabelt er det likevel lekkert i hverdagen. Jeg brukte det på mandag og det var helt perfekt – hvorfor? Fordi det føltes som om jeg hadde pakket kroppen inn i søndag. Snakk om myk overgang!

Rib set / Mango
Sneakers / Superga
Sunglasses / Zara

I morges satt M kurs mot flyplassen for sin første tur offshore i to uker. Jeg trodde ikke jeg skulle begynne å gråte, men jeg hulket meg gjennom hele morgenkvisten som en liten baby! Så teit, men herreguuud. Vi har vært som lim siden vi møttes, og jeg føler jeg har mistet min bestevenn, støtte og partner in life. Tillat meg for å være litt dramatisk og kanskje litt klissete i dag, men dette føles veldig rart og er helt nytt for meg. Én ting skal dog sies, jeg blir så glad når dere andre ‘offshore-fruer’ (æsj, det var et grusomt kallenavn – om forlatelse, igjen) deler erfaringene deres med meg! Det hjelper mer enn dere aner. Men men, så satt jeg her da. Jeg har i hvert fall Billy og urtene mine som tydeligvis krever en hel del oppmerksomhet. Takk for meg 😂

31 Responses to Teddy on the run 🐻

 1. Så trist som det er å skulle si hadet hver gang, tenk hvor deilig det blir å møtes igjen! Og de 2-3 dagene før han kommer hjem, sånn «nå er det bare 2 dager igjen til jeg ser ham! Iiiih!» så kan du planlegge et eller annet koselig for dere to, overraske han med god mat, en liten gave, ja et eller annet du vet han setter pris på 😁 så får dere skikkelig kvalitetstid sammen før han da må dra igjen. ❤️

 2. Jeg så kjæresten min 1-2 ganger i måneden (kun på helg), i 2 år! Den første perioden var den kjipeste, men å møte han etter 4 uker var så magisk at ord kan ikke beskrives☺️ Det er ekstremt sunt for forholdet, og jeg tror ærlig at dette har vært med på å gjøre forholdet vårt så bra som det er i dag! Du kommer til å bli forelska på nytt hver gang han kommer hjem❤️ Lykke til, dette kommer til å gå så bra😘

 3. Har vore i avstandsforhold i 2,5 år totalt, og alt blir vanesak! I tillegg er eg mykje meir sjølvstendig no, og har vokse utruleg mykje på å vere litt aleine. Det var forferdeleg ubehageleg i starten, (iallfall var det det for meg, eg var ekstremt avhengig av han og gråt omtrent to veker i strekk), men det går seg til. Kanskje ikkje dei første to vekene, men etterkvart. Då blir det heller ikkje like grusomt trist når han reiser. Dessutan er det fint å sakne kvarandre litt, og forholdet vårt har hatt veldig godt av det. Så er det veldig fint å sjå kvarandre igjen 🙂 <3 Lukke til, eg lovar deg at det kjem til å gå seg til sjølv om det ikkje verkar slik i starten.

  • ❤️❤️❤️ Takk for at du deler, fine du!! Det virker som om de fleste har den samme erfaringen og det er betryggende å høre. Setter sånn pris på at du legger igjen en kommentar! Stor klem og god kveld til deg 😘

 4. Den første uken er alltid verst, så kommer uke nummer 2 og dagene flyr. En følelse av nyforelskelse kommer hver eneste gang!!! Og dette er selv etter 10 år med turnus av og på. Lykke til 😘 nyt dagene, de er faktisk veldig deilige til slutt ❤️❤️

 5. Åhja, er så glad for at du deler! Samboeren og jeg har også vært «som lim» siden vi møttes og da han begynte i jobb ble jeg heeelt sånn «ikke forlat meeeeeeg». Grinning i tide og utide, ehehe. Tanken på en jobbreise i tre netter gjør meg uvel. Men vi har vel godt av det? Eller, hehe? Sender varme klemmer til deg <3

  • Haha, å kjenner meg sånn igjen. Prøvde å legge tidenes saboteringsplan i hele natt uten hell 😂😩 Men ja, det er som alle sier – jeg tror det bare er positivt i lengden. Krysser fingrene ❤️ Varme klemmer tilbake til deg, søte!

 6. Det er en vanesak! Samboeren min har jobbet 2/4-turnus i fem år nå, og det er såå deilig når han har fri – da har vi mulighet til å gjøre hva vi vil; reise, slappe av etc. Tenk på at de har veldig mye “ferie” i løpet av ett år. 🙂 Jeg tenker du vil greie deg veldig fint, og at det blir ekstra kos å få ham hjem igjen.

 7. Min kjære jobber også offshore, han har gjort det lenge vi har vært sammen i 2,5år. Det blir bedre, men reisedagen er alltid kjip! Noen ganger kan jeg kjenne litt på ensomheten, så å komme seg ut og gjøre ting hjelper alltid. Disse to årene så langt har jeg vært student så vi har vært limt sammen, og våknet sammen hver morgen. Nå har jeg også begynt å jobbe, å da merkes forskjellen men det er en vanesk. Den første uken er alltid laang, men den andre uken tripper du litt og planlegger og bare gleder deg. Og den nyforelska følelsen kommer fortsatt hver gang jeg henter han, det er SÅ koselig. Lykken er virkelig når de kommer hjem igjen! 🙂 <3

 8. Jeg er sikker på det kommer til å gå greit, det blir sikkert fantastisk å møtes igjen når han kommer hjem <3 sender deg en klem, fineste!

 9. Kan jeg bare si WOW håret ditt er råååålekkert om dagen. Både her og i posten med den hvite skjorten i syden. For et volum, og midtskill må du bare aldri gå vekk fra igjen hehe, myyye finere enn sideskill faktisk :-O Hvordan får du håret slik??? Håret er fullt av volum, jo! Og stripene er så fine, legger merke til at du har en “varmere” naturlig farge og ikke så sykt kaldt blondt, kan du si litt om dette? 😀 <3

 10. Hvilken strl har du i det settet? Det var dødsfint på deg😍 Sender en stor klem til deg! Det kommer til å gå såå fint!

 11. Kjæresten min jobber 12/9.. altså han jobber i tolv dager og er hjemme i ni dager.. Det var tøft i starten og det er det enda.. Jeg gråter hver gang han reiser , gråter til øyene mine hovner opp.. Den første natten uten armkroken er alltid den tøffeste 😢 Jeg lastet ned to gratis apper som teller ned dager til han kommer hjem igjen, 365 days og nedtelling. To fine apper 😊 For og få tiden til å gå bruker jeg å dra på jobb, gå turer, se på Tv-en og pusle med ting. Karamellen er jo og reise i mot han, kjenne sommerfuglene og gjensynsgleden 😊

 12. Har hatt avstandsforhold med kjæresten min i hele 3 år, da han jobber i Forsvaret i Nord. Vi ser hverandre omtrent noen dager i mnd bare!! <3 Det er aldri gøy, og jeg gråter alltid når vi skal si hade! Det positive med det er at jeg føler meg mer forelsket enn noen gang når jeg ser han og at jeg får sommerfugler i magen når jeg tenker på at det ikke er så lenge til jeg skal se han <3

  btw; hvilken strl har du i settet? 🙂

 13. Har også en samboer som jobber offshore. Han har i løpet av våre tre år sammen vekslet mellom 2:4 og 4:4, så det har periodevis vært skikkelig tøft. Men jeg har blitt ei av de som teller like mye ned til han reiser ut som jeg teller ned til han kommer hjem. Det blir jo fort veldig intenst å være så mye sammen når han er hjemme, så når han er ute er det bare meg og mitt som står i fokus. Da blir det mye jobb, venninner og familie, og ikke bare han. Og den balansen passer meg egentlig veldig fint. Pluss, jeg tror det er skikkelig sunt med litt avstand fra hverandre, og det og skikkelig savne hverandre. Og når han endelig kommer hjem, vel, den følelsen er faktisk helt magisk.
  Masse lykke til! ❤

 14. Ååå kjenner meg såå igjen fra da jeg og samboer hadde avstandsforhold i ETT år, etter noen måneder etter vi ble sammen. Her snakker vi nyforelskelsesfasen!! 9 timer tidsforskjell og jeg døgnet hver natt for å skype/gråte med han. Dette er bare 14 dager, ikke et år så det kommer til å gå kjempe fort skal du se 🙂 Og hadde ikke du og eksen avstandsforhold da han var i militæret? (Lest bloggen din litt for lenge haha), du av alle burde jo ha de beste tipsene og erfaringene ? 😀 eller, det blir vel kanskje ikke det samme?.. Lykke til i allefall <3

 15. Hos oss er jeg den som reiser offshore og er borte 14 dager av gangen.. Det tar fort to dager å «komme seg» etter 15-16 timers dager på jobb, også skal man rekke alt mulig rart ila friperioden, samtidig skal man ikke slite seg ut fordi man skal være klar for ny jobbperiode, men så vil man ikke gå glipp av noe når man er hjemme fordi savnet blir ekstra stort når man reiser igjen uten å ha hatt krampetid med alle nære. Ordentlig vanskelig å finne en balanse der, men rutiner er nøkkel her i hus hvertfall! Legetimer og avtaler som må gjøres går inn under første uken hjemme, så har man fri resten og stresser mindre dagene før man skal reise igjen.

  Bare tenk på hvor koselig det blir å se hverandre igjen om 14 dager og tenk på hvor fantastisk det er å kunne være så selvstendige hver for dere men også et så bra par som VIL være sammen nesten hele tiden 💚

 16. Kjenner igjen følelsen du sitter med😫 Nå har jeg hatt det sånn i 12 år med min samboer, de første årene jobbet han 2/2😫, Ila de 3 siste årene så har vi jaggu klart og skaffe oss 2 kids i tillegg🙈 Så den dagen samboeren min drar ut, så skriker jeg ikke bare pga savnet, men jeg skriker også fordi jeg står alene igjen og vet hvordan jeg vil se ut etter de to ukene alene😂 Rekker jo så vidt å dusje når han er ute på jobb. Neida, det er ikke så ille( joda)
  Det værste med og ha en nordsjøarbeider (etter at man har fått barn er det verre ),det må være høytider og barna sine bursdager( når de blir større). Ellers så er det utrolig sunt for forholdet! Vi er fortsatt like lykkelige etter 12 år, og det er takket være at vi savner hverandre. Håper de to ukene går fort for deg❤️😘 Herlighet, når jeg leser det jeg skriver, så virker det som om jeg er i 40 åra🙈😂 Men så er jeg jo egentlig bare 30😂

 17. Det ordner seg det, man blir hvertfall ikke lei av hverandre😅 her jobber vi begge 2/4 offshore og har et barn, så da ser vi hverandre 2 uker, 2 uker aleneforeldre og 2 uker på jobb😊 slitsomt, men er en vane.. hehe
  Bare å nyte tiden sammen! Hvert sekund

Follow @ Instagram