Hjemmekontoret mitt har fått en ny duppedings i hyllen, og ikke bare er den fin å se på – men den produserer mye fint! Alt fra klare og pene bilder til takkekort og dokumenter. Scanne og skrive ut kan den også, trådløst via app på mobilen. Si hei til min nye HP Envy Printer fra Elkjøp! Vi skal tilbringe mange koselige kvelder sammen fremover, og akkurat nå har vi startet på vårt første prosjekt – nemlig lage album av alle reisene M og jeg har vært på!

· I’ll thank myself in the future ·
•  •    •    •  •  •    •    

Noe av det hyggeligste jeg vet når jeg drar på besøk hos besteforeldrene mine, mamma eller mormoren til M, er å kikke i gamle album. Kall meg gjerne gammeldags, men å ha fine bilder på kamerarullen på mobilen slår aldri et fysisk fotoalbum som man kan bla i! Bildene blir plutselig mye mer spesielle.

I går dro jeg og kjøpte meg et nydelig fotoalbum i hvitt skinn, og dette skal jeg fylle med alle feriebildene våre siden vi møttes (i rekkefølge med små notater til). Tenk så fint å se tilbake på når vi blir gammel og grå. Ikke minst for barna våre en gang i fremtiden! Når vi en dag kaprer drømmehuset, skal jeg kjøpe meg en stor bokhylle og fylle den med både fotoalbum og gode bøker. Dette er ypperlig for å gjøre hjemmet mer personlig, “varmt” og koselig.

.. Noen bilder fortjener mer, og jeg er så glad for at jeg fikk samarbeide med Elkjøp på denne kampanjen! HP Envy printeren er det hyggeligste jeg har fått hjem til meg på lenge. Nå gleder jeg meg til å tenne lys på kvelden, hoppe i joggisen, mimre litt, og skrive ut bilder fra printeren til fotoalbumet. Skikkelig, skikkelig koselig å gjøre sammen! Og ikke bare nå i selve album-prosessen, men i mange år frem i tid. Jeg utfordrer dere til å gjøre det samme! TENK alle de fine bildene vi tar, som “forsvinner” og blir glemt på telefonene våre med årene. Fotoalbum derimot? Det foreviger minnene for alltid! 🙏🏼✨

Previous Post
Next Post

47 thoughts on “Just like the old days

Comments are closed.