☁️

Tiitt’hei og god helg! Denne helgen har virkelig vært noe for seg selv, og det har gått i ett bankende kjør siden fredag. Da feiret vi bursdagen til beste Cath og det var så utrolig koselig! Lørdagskvelden dro Cath, Amalie og jeg på konsert som også var superhyggelig. Jeg fikk helt ærlig ikke med meg så mye, for vi var nok mest opptatt av å danse, fjase og ha det moro sammen. Haha! Forresten sykt koselig å hilse på noen av dere lesere også. Dere er alltid SÅ søte!

•  •    •    •  •  •    •    

Da jeg våknet i morges var formen overraskende fin, og jeg koste meg med smoothie bowl i sengen mens jeg hadde et aldri så lite ‘say yes to the dress’ maraton. Haha! Jeg kan se på det programmet i tiiiimesvis.. Etterpå tok jeg meg en lang dusj, skrubbet av meg gårsdagen og testet en ny ansiktsmaske. Så deilig – den perfekte søndagsaktiviteten! Etterpå skal jeg svinge vaskemoppen å shine leiligheten. Da blir det ekstra godt å våkne til mandag!

.. Vi skrives igjen i kveld, nyyyt søndagen enn så lenge ✨

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Sunday morning essentials

Comments are closed.