fbpx

Avocado +
Ferskpresset limesaft
Karri (try iiiit!), salt, pepper
Fersk koriander blandet inn
Chiliflak på toppen
Cherrytomater

•  •    •    •  •  •    •    

Jeg elsker avokado toast og spiser det helst hver dag. Men, så synes jeg ofte det er litt styrete med kutting, skvising, krydring og stavmikser når jeg helst vil ha mat raskt! (Jeg liker best å finmose avocadoen med stavmikser for en creamy konsistens, dette må dere prøve hvis dere ikke allerede har). På mandag lagde jeg en stor bolle med min favoritt avocadomix, og hadde dette over i en beholder med avocadostenen oppi. I dag er det torsdag, og selv tre dager senere smaker den like digg og er enda grønn og fin! Jeg har knekt koden, og nå kan jeg nyte en avocadotoast på under ett minutt. Nammis!

.. I dag hadde jeg min første Barry’s økt etter ferien og her-re-gud så tungt det var. Jeg trodde jeg skulle besvime! Jeg har utsatt og utsatt treningen siden jeg kom hjem, og har virkelig hatt null motivasjon. Jeg har byttet ut treningsøktene med godteposer og det er virkelig en hard vane å bryte. Jo lengre jeg er borte fra trening, jo større blir angsten for å komme tilbake! Men, nå er det verste overstått og jeg kjenner jeg gllleegruueder meg til i morgen (hehe). Da skal jeg prøve meg på en økt til, så kommer nok motivasjonen snikende. Det er faktisk ingenting som motiverer meg til trening annet enn å være i gang.

•  •    •    •  •  •    •    

Nå som jeg er alene hjemme føler jeg at det er den gyldne muligheten til å komme i gang. Jeg vil ikke ligge fastgrodd i sofaen iført samme panda pysjen jeg hadde på meg da M dro. Han mente forresten at jeg kunne gjøre en “14 days in my panda pysj spalte” her på bloggen mens han var borte hvis jeg trengte tips. Dag 1. Lukt: ikke så verst. Flekker: 2. / Dag 8. Lukt: uutholdelig. Flekker: 12. / Dag 14. Lukt: som om noen har dødd i leiligheten. Flekker: 103… Ler 😂Nei, gro fast inne skal jeg ikke. Faktisk har jeg masse morsomme planer som jeg ser veldig frem til! Håper torsdagen behandler dere bra. God klem!

14 Responses to The Best Avocado Toast

  1. Er det pandapysjen til Cubus du labber rundt i? Jeg er i mammapermisjon og går nesten daglig rundt i min pandapysj 😉 Lenge leve søte pysjer!

  2. Ang. det å ha kjæreste/samboer som jobber offshore. Jeg har levd med det i tre år og lært meg å leve fint med det. Når alle spør hvordan det er svarer jeg: ” jeg gleder meg alltid til han kommer hjem, også gleder jeg meg alltid litt til han drar.. ” og det tror jeg bare er sunt 🙂 det blir en livsstil.

  3. Haha! Men istedenfor «14 days in my panda pysj spalte» så kan du heller ha et innlegg der du tipser om fine pyjamaser! Trenger litt pysjtips før høsten <3

  4. Ser nydelig ut! Tips fra mitt favoritt brunsj sted i London: Toast surdeigsbrød, ha på et tynt lag med chili jam (litt kick, men med sødme), ha så på mashed avocado, ruccola og valgfritt krydder. Det er helt amazing!!!

    Klem xx

  5. Hei! Har et ønskeinnlegg til deg! Kan ikke du ta en sånn “inspotour” på kjøkkenet, hvor du viser hva du har i skapene, viser frem serviser, bestikk, glass, favoritter etc? Hadde vært topp, siden jeg trenger masse inspo! 🙂

  6. Avokadotoast er såå godt! Jeg bare lurte på, hvor er den hvite strikkegenseren som du hadde på instastory fra? Og har du et bedre bilde?:)

  7. Jeg bruker både karri og litt kajennepepper i guacamolen, helt nydelig! Har også erfart at den kan holde seg noen dager i kjøleskapet i boks med lokk, til og med uten stenen, men skal prøve med stenen neste gang. Guacamole er jo noe av det beste som fins! God helg fine du <3 Klem

Follow @ Instagram