Det sies at quick fixes’ bare er vås, men akkurat i dette tilfellet er det ikke det synes nå jeg. Her kommer et lite friendly tips til dere som henger mye over data- eller mobilskjermen! Dere vet når man endelig kan skru av, så føles hele ansiktet som en tørr og stram maske? Det er så rart, men etter litt research fant jeg ut at det var helt vanlig. Vel, jeg kjøpte meg (annonselenke) denne lille flasken på flyplassen da jeg skulle til Makarska. Den lover å holde makeup freshere lengre, men den fungerer vel så bra uten makeup også. Jeg elsker den! Også er den så liten og fin at den passer perfekt i vesken på farten.

Lukk øynene, ta tre dype pust og spray! Den lukter rosevann, slik jeg elsket å lage da jeg var liten ✨

 

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “The N°1 product I love

 • Mina

  Et lite tips.. Denne er også super til å bruke som primer før Clarins mineral loose powder. 🙂

 • Ingrid

  Denne har jeg lyst til å teste! Men lurer på om det er alkohol i den? Ha en fin dag videre, Eirin!!

  • Elsker den! Her er ingrediensene, (ikke alkohol) :*

   • Aloe vera extract: hydration and skin comfort.

   • Grapefruit extract: the invigorating fragrance provides a sense of well-being.

   • The exclusive Clarins anti-pollution complex: the first complex that fights the signs of premature aging and dull complexion due to pollution.

   God søndag!! <3

 • Jeanette

  Den skal jeg teste 🙂 er på let etter briller for tiden, og de du viste på bildet var lekre og i den stilen jeg ønsker meg. Hvilket merke er brillene?

 • Jeg elsker slike sprayer! Favoritten min akkurat nå er Caudalie – Beauty Elexir Spray – helt fantastisk god! 😀 <3

  http://siljealice.com

Comments are closed.