En perfekt ettermiddag for meg er når jeg kan komme hjem, slenge av meg dagens antrekk og hoppe i noe komfortabelt. Knyte håret opp i en dott, ta på meg ‘pusesokker’, dempe belysningen, tenne lys og starte på middagen. I helgene tar jeg gjerne ett glass rødvin mens jeg kokkelerer favorittmiddagen min som er og forblir avocadopasta. Herregud, jeg går virkelig aldri lei denne retten. Etter middag elsker jeg å dra dynen inn i sofaen og snurre film eller serie!

Serier vi ser akkurat nå? Ack Värmland og Sjölyckan er to nydelige, koselige, lette og morsomme, svenske serier på Tv2Sumo. Disse er perfekt på kveldene når man ønsker å stresse ned og bare nyte. Og selvfølgelig, Best Før med Linn Skåber! Herregud, jeg ler så jeg griner hver eneste gang. Favoritt!

Jeg har forresten vært hos mamma og stripet etterveksten, samt tatt en ‘kaldvask’ som hun kaller det så fint. Deilig!

Antrekk fra H&M
Øredobber fra Glitter

I dag har jeg fartet litt rundt, samt ordnet pass og vaksine til Billy baby! Hvorfor? Dere husker kanskje at jeg snakket litt om at vi tenkte å flytte på oss til høsten? Eller, pendle blir vel mer riktig. Vel, neste tirsdag reiser M og jeg ned for å se på et hus i Spania (leie, altså). Planen er å være litt der og litt her, alt etter hva vi føler for. Bare det å kunne flykte til varmere strøk når høsten og vinteren blir litt for grå er deilig! Jeg føler vi må gjøre slike ting når vi enda kan.

 .. Det var det jeg hadde på hjertet i dag! Sender varme klemmer til fine dere ✨

Previous Post
Next Post

41 thoughts on “Hverdag, serietips og nips naps

Comments are closed.

Translate