En perfekt ettermiddag for meg er når jeg kan komme hjem, slenge av meg dagens antrekk og hoppe i noe komfortabelt. Knyte håret opp i en dott, ta på meg ‘pusesokker’, dempe belysningen, tenne lys og starte på middagen. I helgene tar jeg gjerne ett glass rødvin mens jeg kokkelerer favorittmiddagen min som er og forblir avocadopasta. Herregud, jeg går virkelig aldri lei denne retten. Etter middag elsker jeg å dra dynen inn i sofaen og snurre film eller serie!

Serier vi ser akkurat nå? Ack Värmland og Sjölyckan er to nydelige, koselige, lette og morsomme, svenske serier på Tv2Sumo. Disse er perfekt på kveldene når man ønsker å stresse ned og bare nyte. Og selvfølgelig, Best Før med Linn Skåber! Herregud, jeg ler så jeg griner hver eneste gang. Favoritt!

Jeg har forresten vært hos mamma og stripet etterveksten, samt tatt en ‘kaldvask’ som hun kaller det så fint. Deilig!

Antrekk fra H&M
Øredobber fra Glitter

I dag har jeg fartet litt rundt, samt ordnet pass og vaksine til Billy baby! Hvorfor? Dere husker kanskje at jeg snakket litt om at vi tenkte å flytte på oss til høsten? Eller, pendle blir vel mer riktig. Vel, neste tirsdag reiser M og jeg ned for å se på et hus i Spania (leie, altså). Planen er å være litt der og litt her, alt etter hva vi føler for. Bare det å kunne flykte til varmere strøk når høsten og vinteren blir litt for grå er deilig! Jeg føler vi må gjøre slike ting når vi enda kan.

 .. Det var det jeg hadde på hjertet i dag! Sender varme klemmer til fine dere ✨

41 Responses to Hverdag, serietips og nips naps

 1. Fine deg 🙂 masse lykke til med hus titting i Spania 🙂 dere er heldige som har muligheten til det 🙂

 2. Hvor i Spania har dere tenkt på å kjøpe?
  Er så mye fint der nede. Vi har vært på tanken også! Det å kunne ha et eget sted i utlandet må være magisk.

 3. Æææ så gøy med hus!! Dette blir spennende.

  Lurer også på hvor hårspenner din er fra? 😅

 4. Damn! Du må tjene godt! Ikke misforstå meg, det er vel undt når man jobber rævva av seg! You go girl! 😃😃

 5. Åh, elsker hårklypen😃 Og så utrolig kult med Spania, gleder meg til å høre mer.
  Jeg og min M driver med opppussing og bolig selv, så gleder meg til dere en dag finner deres hus (i Norge), så kan jeg bli inspirert på den fronten også😍

  Hvor er skjørtet fra?

  • Gjett om jeg også gleder meg til det! ELSKER interiør, og gleder meg til jeg kan leke meg litt med det igjen i nytt hus når vi finner det 🙂 Skjørtet er fra H&M! Klem

 6. Så vakker du er❤️ Og jeg er ganske misunnelig på dere!!! Men det er så vel fortjent og viser bare at det er mulig – man kan få til akkurat det man vil hvis man jobber hardt for det 🙌🏼 Gleder meg til å se hvor dere ender opp med å leie😍

 7. Så deilig å kunne flykte bort litt sammen😍😍 – hva jobber M med som gjør at han også har muligheten?

 8. Du har så utrolig flott stil 😍 kunne du tenkt deg å lage et innlegg om hva som blir å finne i høstgarderoben din i år? Både gammelt og evt nytt? Hadde vært kjekt å se✨ God helg til deg!

 9. Ååå, hvor er den fine regnjakken din fra? Den du har på deg på snapchat hvor du kjører bil 🙂

 10. Ahhh de øredobbene😍😍😍Hvor er de fra?
  Å du ser fantastisk ut uten vippe extention😍😍 naturalbeauty❤️❤️

Follow @ Instagram