Sommeren er snart på hell, og jeg vet ikke med dere – men jeg gleder meg faktisk til høsten nå. Ikke nødvendigvis fordi temperaturen faller og dagene blir mørkere, men fordi lysten til å være tilbake i gode rutiner og utfordre meg selv karrieremessig er så stor! Jeg vet at mange av leserne mine er studenter, og at også en del av dere bruker datamaskin i arbeid. I den sammenheng har jeg tatt utfordringen om å teste ut Chromebook i samarbeid med Elkjøp for dere! Kanskje noen av dere skal gå til innkjøp av en ny maskin nå som siste innspurt av året smeller i gang? Da håper jeg mitt review kan være til hjelp!

Chromebook fungerer som telefonen din, og du kan enkelt laste inn apper. Den er supersmart! ✨

•  •    •    •  •  •    •    •  • 

Jeg bruker timesvis bak dataen min daglig, og har med årene innsett hva som er viktig for meg når det kommer til hvilke egenskaper en laptop skal ha. For meg er det blant annet viktig at den er tynn og lett, slik at det ikke blir styrete å pakke med seg maskinen i vesken. Da spesielt med tanke på at jeg er mye på farten. Dessuten er batteritiden ekstremt viktig, da jeg ikke alltid har mulighen til lading – spesielt på reise! På begge disse punktene krysser Chromebook av med glans. Faktisk scorer den som en av de beste i verden på batteritid med opptil 12 timers brukstid! En bonus er også at den er fin å se på.

· Du finner den HER hos Elkjøp ·

•  •    •    •  •  •    •    •  •  •  •    •    •  •  •    •    •  • 

En ting jeg ofte ser meg misfornøyd med når jeg tester laptops, er fargene på skjermen. De er ikke alltid realistiske, og skaper mye kluss når jeg redigerer bilder. Noe jeg gjør veldig mye i jobben min, obivously! Dette var noe av det første jeg sjekket da jeg skrudde på Chromebooken for første gang, og til min overraskelse var fargene helt perfekt og akkurat slik de skulle være. Jeg vet ikke hvor mye dere driver med redigering, men siden dette er veldig aktuelt for meg følte jeg at jeg måtte nevne dette. Skjermen har også Full HD 1080p-oppløsing, hvilket gir en skarp og fantastisk bilde / eventuelt filmopplevelse.

.. Alt i alt mener jeg med hånden på hjertet at Chromebook er noe dere bør vurdere om dere skal gå til innskaffelse av ny laptop denne høsten. Den krysser av alt på min checklist, og er en fantastisk maskin til både skole, jobb og livsstil! Håper dere får en knallhøst tilbake på skolebenken og i arbeid 🙏🏼

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “C h r o m e b o o k

 • Gina
  Hei 😄 Hvilken av de pc’ene har du? Var så mange forskjellige typer. Og de var jo ikke noe særlig dyr heller 😍

 • Birgitte
  Hei! Kan eg spørre om hvor kjolen din er ifra? Super fin 😍

 • Anna
  Hei! Jeg er veldig på utkikk etter en ny PC, men er veldig usikker på om jeg vil bytte ut den litt rustne macbooken min mot en Windows PC eller kjøpe meg ny Mac.. har forstått det slik at man kan få mye mer for pengene hvis man velger Windows men liker likevel Mac veldig godt.. kunne du skrevet litt om dine tanker rundt dette? Hadde vært til stor hjelp!

  • Hei Anna! Vet du, jeg har vært MacBook fan lenge og er ALLTID veldig skeptisk til andre merker. Men jeg føler personlig at kokurrenter har kommet så innmari langt (faktisk lengre på mange måter) og at forskjellen ikke er noe stor lengre. Klarer man å glemme at det ikke er et eplemerke på maskinen, vil man ikke tenke over det (føler jeg). Har selv brukt Asus ZenBook også lenge og MYE før jeg fikk den nye ChromeBooken siden den er så liten og lett, og jeg har ikke følt at jeg har ‘savnet’ noe til tross for apple-addiction 🙂 Klem

   • Anna
    Tusen takk for svar! Kan jeg spørre hvilken ZenBook du hadde da? Jeg har nemlig sett på denne også☺️
    Klem tilbake!

 • Eirunn
  Hei! Dette så interessant ut 🙂 Jeg har en MacBook Air 11″ nå, men er på utkikk etter en ny PC/Mac med større skjerm. Har sverget til Mac i mange år, men ser jo at mange andre merker er mye billigere..:) Men ser ut som det nesten ikke er lagringskapasitet på den? Eller er det jeg som ser feil? I såfall, hvordan gjør du det med lagring, har du egen harddisk? 🙂

  • Hei Eirunn! 😀 Det som tar plass på min data er bilder, men jeg overfører dem alltid til harddisk for å holde den ryddig! Så 64 gb har fungert greit for meg så langt ❤️

 • Astrid
  Bruker du Elixir Pads? 🙂

 • Ingvild
  Hei. Jeg bare lurer på hvor du har kjøpt tragusøreringen din? Jeg har vært på jakt etter en gullfarget traguspiercing en stund, men alle jeg finner er så veldig store 🙂

 • Hege
  Så søt du er uten sminke, eller no-makeup-look? Really cute <3

 • Caroline
  Du så enda yngre ut uten de ekstra vippene, sånn typ 18-19 😄 Synes det er så fint med en mer naturlig look!

 • Line Melbye
  Hvor er den søte krystallskålen fra, hvis man kan kalle det det? 😀
  Håper du har en super dag! Klem

 • Kristine
  Nyttig innlegg! 😀 Uten å tenke på pris: Hva foretrekker du av denne og en MacBook? Synes du den er like brukervennlig som Mac? PS: Du tar alltid så delikate og fine bilder! 🙂

 • Ingrid
  Hei! Jeg er veldig fornøyd med chromebook 🙂 Men det ser ikke ut som at rabattkoden fungerer?

 • Anna
  Hei! Lurer veldig på hva sofaen din fra IKEA heter? Hadde vært suuupert med svar!!
  Ha en fin dag😁

 • Flott review! Selv elsker jeg Macbook Pro og spesielt software’n til Apple, men dette er jo helt smak og behag og hva en er vant med! 😀

  http://siljealice.com

 • Constance Aase
  Hei Eirin! Er det bare den modellen du har som gir 500 kroner rabatt eller gjelder dette alle modeller?

 • lisa
  Hei Eirin! jeg har lette lenge etter et slikt teppe du har i stuen, hvor har du kjøpt det? utrolig fint 🙂

 • Elska bordet og den krystallskåla di, kan eg spør kor det er fra? 🙂

 • Anna
  Hei! Jeg lurer på hvor det gullarmbåndet du har på deg her er kjøpt? 🙂 Har lett etter et sånt lenge <3

Comments are closed.