(annonselenker)

Veske: HER │ Golden hoops: HER │ Hvite jeans fra BikBok: HER │ Wrap dress med knapper: HER
 │ Snack bowl til Billy’s bursdag: HER │ Hengende telysestake: HER │ Under eye pads: HER │ Velvet pute: HER

•  •    •    •  •  •    •    •  • 

Den typiske søndagsaktiviteten for mange tipper jeg er å finne totalt roen hjemme, og kanskje drømme seg litt bort på nett! En av dere lurte på hva jeg hadde på ønskelisten min akkurat nå, og her er den! Alt fra den fine jeansen jeg ikke klarer meg uten, til litt interiør nips naps og deilig hudpleie. Ellers denne søndagen har jeg styrt litt på hjemme, og blant annet spraylakkert speilet jeg snakket om i forrige innlegg! Nå ligger det i garasjen og tørker, og det spørs om ikke jeg klarer å få det opp på veggen allerede i kveld. Når jeg får for meg noe, da skal det helst skje med en gang! Noen som kjenner seg igjen? Haha! I kveld blir det middagsrester og film, før jeg skal prøve å komme meg i seng tidlig. I morgen er det ny uke, og jeg føler meg overraskende klar! ✨

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “Sunday wishies

Comments are closed.