fbpx

· W E L C O M E  A U G U S T ·

God søndag, hjerter! August er her og sommeren er snart på hell. Litt deilig er det også, for nå føler jeg at jeg trenger en liten realitycheck! Jeg har hatt den beste sommeren, og virkelig kjent på roen og lave skuldre. Noe som er positivt er at jeg også har lengtet tilbake til gode jobbrutiner, og dette er måneden for å skjerpe fokus. Jeg er klar for en knallhøst, og gleder meg til å se hva den har og by på! Her kommer 10 små, fine ting jeg gjerne vil gjøre i august.

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
•  •    •    •  •  •    •    

1. Jeg har akkurat fjernet vippeextensions etter mange år, og har veldig lyst til å prøve vippeløft hos Beautylondon! Akkurat nå føles det så veldig nakent, men samtidig liker jeg faktisk den nye, naturlige looken. Vippene mine har ingen bøy etter at de ble fjernet, så et lite løft hadde gjort seg. Det føles forresten så rart å bruke mascara igjen, det er mange år siden sist og jeg griser som et lite barn som har stjelt sminken til mamma! De fleste dagene dropper jeg den..

2. Jeg har skaffet meg alle bøkene i ‘De syv søstre’ serien til Lucinda Riley, og jeg skal prioritere tid til dem denne måneden. Dessuten må jeg også finne et sted i leiligheten hvor jeg kan dekorere med alle de fine bøkene mine, for nå begynner det nemlig å bli en del. Jeg elsker å ha bøker rundt meg!

3. Begynne å skrive spalte. Fremover fra midten av august starter jeg min egen karrierespalte på Stylista.no! Det blir spennende og jeg gleder meg faktisk veldig til dette. Den vil bli oppdatert annenhver onsdag, og jeg skal dele mer når jeg endelig er i gang! Kom gjerne med tema-ønsker om dere har ✨

4. Jeg kjøpte meg et fint speil brukt som jeg tenker å ha i stuen, men først skal jeg spraylakkere rammen gull. Det står på min to-do-list i august!

5. Komme meg ut av feriemodus.. Herregud, jeg er litt for livsnyter om dagen! På en side elsker jeg det, men på en annen side savner jeg de gode bloggrutinene. August er måneden for comeback og jeg lengter etter den gode, inspirerende flyten. Nå skal jeg ta tak, og legge flip-flopsene på hyllen for denne sommeren! Gleder meg til å dele masse inspirerende innhold her inne for både dere og meg selv mot høsten.

6. Dette målet henger litt sammen med det over, men bedre leggerutiner. Føler jeg sier at jeg skal bli flinkere til dette hele tiden men jeg faller så fort ut! Denne sommeren har jeg lagt meg tidligst 2-3 om natten hver eneste kveld og det ødelegger meg. (SERIER ødelegger meg..! Dere vet den ‘bare én episode til’ situasjonen som alltid går ut av styr?) Jeg begynner I DAG, og 00:00 skal være absolutt seneste tidspunkt for leggetid. Gi meg styrke, fine venner!

7. Dra på konsert med jentene og feire bursdagen til verdens beste Cath! Dette gleder jeg meg såå mye til. Hæla i taket og tenna i tapeten, haha 🎉

8. Venne meg til det nye livet som turnusfrue! Kanskje det skal bli det nye bloggnavnet? Noooot. Men jo, det blir rart at M skal begynne i ny jobb med turnus. Jeg er vant til å ha han tilgjengelig hjemme til alle døgnets tider, men i slutten av måneden drar han! Herregud, fikk nesten litt hjertebank her nå. Det jeg gruer meg mest til er faktisk å sove alene. Jeg har aldri sovet SÅ tungt og godt siden han snublet inn i livet mitt. Det er noe med den trygge, sterke armkroken. Heldigvis har jeg Billy, og vi deler nå alltid hodepute om natten ellers så det blir ikke helt forferdelig.

9. Meditere! Dette har gjort underverker for meg, og dette skal jeg virkelig sette av mer tid til i august. Kan virkelig, virkeliiiiig anbefale Calm appen. Denne er verdt hver eneste krone! Sett deg ned i en komfortabel sittestilling, sørg for at det er fredelig rundt deg, lukk øynene og pust dypt med magen. Love it!

10. Legge ut ting for salg nå som jeg har gitt garderoben en detox. På Tise kanskje? Hva synes dere er best? 🙏🏼

42 Responses to 10 ting jeg vil gjøre i August

 1. Hei, Eirin! Vil bare si at jeg elsker bloggen din kjempemasse og blir alltid inspirert og glad når jeg er innom den! Jeg synes også de bilde-kollagene du lager slik som den over er så fine, jeg lurer på hvor er det du lager dem?

  Ha en kjempefin dag! Klem

 2. Lucinda Riley sine bøker er ein herlig virkelighetsflukt. Om du kun har kjøpt De syv søstre-bøkene så anbefaler eg dei andre ho har skrevet i tillegg. Muligens spesielt Lavendelhagen. Kos deg med bøkene! Hilsen bokorm!

 3. Hva jobber M som? Min M (😂) jobber turnus på rig (tidligere jobba han på båt) og det er det beste som finnes! Vi har vært sammen i 10 år i år og jeg er bombesikker på at det er mye pga turnusjobben. Man rekker savne hverandre og det er så godt!❤️ Skal sies at jeg ser litt værre på det i disse dager da vi nylig har fått baby,men regner med det går fint det også, haha🤭

  • Haha, din M 😂 Herlig! Han jobber som ROV pilot i Nordsjøen! Så utrolig deilig å høre at du/dere er så positiv til turnus – nå ble jeg litt lettere kjente jeg 😀 Det blir spennende å se fremover hvordan alt føles og blir! Takk for at du deler <3 God klem

 4. Velkommen i turnuswife klubben❤️ kjæresten jobber offshore 2 uker og er 4 uker hjemme. Selv om jeg savner han FRYKTELIG når han er borte så er det egentlig et ganske fint liv! Det er godt å savne hverandre, og forelskelsen varer for alltid da føler jeg! Så har du jo Billy, vi skaffet oss en valp nå og det hjalp på ensomheten. 😍

  • Yaaaz, nå følte jeg meg bedre 😂 Haha! Så deilig å høre, og du har så rett i det. Kommer nok til å gå kjempefint, og det er vel bare sunt som du sier! Og så herlig med valp i hus, kunne virkelig ikke forestilt meg hverdagen uten Billy. Ekstra koselig når mennene reiser bort 😀 Klem!! ❤️

 5. Ok, dette høres kanskje dumt ut, men jeg lurer faktisk i fullt alvor.. 😛

  Hva gjør du hvis Billy er helt klissvåt og full i gjørme etter tur på vinterstid og sånn? Deler dere pute da også? Eller dusjer du han før leggetid eller hva?

  Lurer litt ekstra fordi jeg ser du har skrevet noen ganger at du har skrevet at du har sovet 12 timer og lignende, men hunder skal jo ha tur helst hver 6-8. time senest?

  • Haha 😀 For å understreke dette med en gang – jeg sover ytterst sjelden 12 timer. Vanlig for meg er 7 timer! Og alle hunder er forskjellige. Billy har det største sovehjertet i verden, og han knurrer seriøst til meg om jeg står opp og drar han med meg før klokken 9 om morgenen 😂 Han ligger til og med igjen i sengen når jeg står opp, og blir der noen timer. Luksus!

   .. Og ja – han blir alltid dusjet / vasket før han får hoppe opp i sengen selvfølgelig 🙂

   • Om jeg prøver å ta med hunden min ut av senga før hun er klar for det så knurrer hu til meg og!! Rekorden hennes er at vi la oss i ni-tiden og tusla ikke ut av senga før nærmere klokken 14:00 (!!!!!) dagen etterpå. Du kan tro jeg lo godt da! Normalt er jeg oppe halv syv, men hun står i hvert fall ikke opp før nærmere ni 🙂 Så nei, hunder må ikke ha tur helst hver 6-8 time. På dagtid, ja, men på natten så tror jeg enkelte hunder har et sovehjerte større enn vi kan drømme om 🙂

 6. Gjerne på Tise, gleder meg, du har så mye fine klær! Gleder meg også til at du er tilbake for fullt og blir gøy å lese spalten din ☺️

 7. Tise, så lett å bruke!! 😄
  Du kan ikke skrive litt om hvor du finner inspo for den nye høsten? 🍂 Hilsen en jente som trenger litt motivasjon og inspo nå som mørket nærmer seg…

 8. Hei fine Eirin!

  Kjæresten min jobber to uker på og to uker av, noe han har gjort i et halvt år. De første gangene var det rart og jeg kjente på savnet, men siden begge har valgt å fokusere 100% positivt på det har dette bare gått som smurt. Jeg sier hver gang han skal dra at det er en blessing å faktisk savne en person, tenk at jeg var så heldig som fikk han som kjæreste og kjenner at jeg savner han! Også tenker jeg ofte på hvor sinnsykt herlig det er når han først kommer hjem, de to første dagene er vi jo nyforelska. Jeg tar meg selv i å freshe meg ekstra opp, og varte han skikkelig opp de første dagene. Det er bare koselig, og jeg har bare gode og positive ting å si om å ha en kjæreste som jobber turnus! Følte bare for å legge igjen denne kommentaren for å “betrygge” deg på det <3

  Jeg skal selv slutte med vipper etter mange år med, vil se naturlig ut når jeg vil – så får jeg heller freshe meg opp de dagene jeg vil sminke meg litt ekstra! Lurer på hva grunnen er til at du vil slutte, om du bruker noe serum og hvordan var vippene dine da du tok de av?

  Oida, her ble det mye tekst! Ønsker deg en fin kveld, klemmer fra A <3

  • Hei fine DEG! Herlighet, du synes kanskje det ble mye tekst men jeg setter STOR pris på at du deler din erfaring 😀 Nå ble jeg enda roligere om mulig, tusen takk! Så fint å høre at det fungerer så bra for dere <3

   Grunnen til at jeg ville slutte med vipper var to ting - 1. jeg orker ikke å ligge på en benk i halvannen time hver tredje uke kun for å få fine vipper lengre. Jeg har gjort det i så mange år at jeg fikk rett og slett litt nok. Misforstå meg rett, jeg ELSKET å ha dem men jeg bare orket (?) ikke mer selv om jeg var sykt fornøyd 😅 2. Jeg ville rett og slett teste ut å ha mine naturlige vipper, og det føles deilig! Da jeg tok av vippeextensionsene mine var de enda sterke og fyldige, men kortere enn normalt. Jeg fikk anbefalt vippeserumet til Elisabeth Arden og det elsket jeg! Kjøpte det med en gang og har funket så bra allerede 🙂

   Oida, her ble det også mye tekst gitt! Haha. God klem <3

 9. haha,bare en episode til ja! Kjenner meg igjen der! Hvilke serier ser du på? Har selv akkurat begynt å se på The Royals som ligger på ViaPlay

 10. Jeg har blitt “kapteinfrue”, så kommer til å skrive mye om hvordan det er å leve med en mann på sjøen. Hvis det er noen trøst, stikk innom bloggen min <3 Livet med tre uker av, og tre uker på. FML! hahaha

 11. Helt fantastisk å høre at du skal starte å skrive spalte om karriere hos Stylista! Gleder meg som en liten unge<3

 12. Jeg har også lest Helenas hemmelighet nå i sommer og ELSKET den<3 Lurer derfor på om du kan ha en spalte innimellom der du anbefaler noen bøker? Så herlig å drømme seg bort i noen spennende bøker, spesielt nå til høsten! Elsker forresten hvordan bloggen din er nå, med såå fine innlegg og bilder<3 Klem!

 13. Hei! Jeg er Åå bok nr 4 av De syv søstre, og de er så gode! 😃 men! Hvor har du fått tak i alle sammen? Her i Norge er det kun de 4 første bøkene som er til salgs?

Follow @ Instagram