fbpx

Smile: short-lived
Dress: (adlink) here
Monday: bye

Haha, where to begin. Hadde jeg kunnet restartet denne mandagen hadde jeg gjort det på ett blunk! Den startet faktisk veldig fint, og jeg var smørblid helt til klokken bikket tolv. Da begynte dagen å stupe rett som det var. Ikke for å være kjip, men og være positiv akkurat i kveld har jeg ikke i meg. Dritt mandag. Jeg spurte til og med naboen om han kunne gjesteblogge for meg i sted, mens jeg raste avgårde med en lunken takeaway fra pastasentralen i hånden. Wiii!

Etter Bergen rundt for noen ærend i formiddag, skulle jeg hjem å jobbe og utnytte en dose ny inspirasjon som jeg til min forundring våknet opp med i morges!  ufattelig deilig. Jeg står i ro i et lyskryss med ‘No brainer’ av JB og Dj Khaled på full guffe i bilen, tenker for meg selv at ‘shit, dette er faktisk en sykt bra dag’ før bokstavelig talt en no brainer kjører rett i (unnskyld) ræven på meg. WHAT?! Jeg setter bilen i park mode, løper ut og klarer ikke helt å forstå hva som nettopp skjedde. Ut kommer det en fortvilet, stakkars mann og jeg sier at dette går fint, virkelig – ikke stress, dette ordner seg. Han gir meg typ tre klemmer og sier unnskyld. Jeg har ikke skademelding der og da, men tar regnr og info. Senere på dagen kjører M og jeg ned for å fylle ut skademeldingen med han, men da blånekter han for alt. ALTSÅ! Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine – hvem er du og hvor er han snille som kjørte på meg? Hehe.. Først nekter han for alt, men  innrømmer han det. Skadene derimot? Nei de har jeg fått etter at det skjedde, mener han. Altså blaaahhh. Dagen gikk istedenfor til kaving med forsikring. (Og nei, han skrev faktisk aldri under!) Jaja, det var et kort sammendrag av en evig lang historie. Vel vel, ‘No brainer’ er fremdeles favorittsangen min, jeg har fått favoritt pesto-pastaen min til middag fra Pastasentralen og bil er at the end of the day bare en bil. Shit happens 😂

.. Håper mandagen DERES har vært fin derimot! Nå skal jeg hoppe i pandapysjen og spise en trøstesjokolade 😋

22 Responses to Monday, can we start over

 1. Nei får en mann. Håper det ordner seg 🙂 krysser fingrene får det. Gikk det fint med deg ?

 2. Herregud så positiv du er. Jeg hadde klikket i vinkel.
  For en sleip fyr, er det mulig! :O
  Dette skal jeg notere meg og om ne lignenede skulle skje meg så tar jeg bilder der og da på stedet, av begge bilene og fyren. Haha.. uff håper det ordner seg for deg.

 3. Haha, huff, det høres ut som en skikkelig kjip start på uken – håper morgendagen blir bedre!<3 Jeg fikk selv en actionfylt start på uken i det jeg smalt rett i bakken når jeg skulle ta blodprøve. Er ikke redd for sprøyter eller noe slikt, men det skjer nesten hver eneste gang, besvimer når jeg skal ta blodprøver! 😛 Ønsker deg en strålende flott uke!<3

  http://siljealice.com

 4. TAKK for at du også hadde blåmandag😂 Altså, jeg var så lei livet i går, fikk ikke gjort en dritt og kveldsvakta på jobb var eviiiig lang. Starter på nytt i dag!
  (og noen folk altså, jeg tror jeg hadde ledd og grått om hverandre jeg og haha)

 5. Jeg lurte på hvilken modell den klokka du har brukt mye av i det siste? Den i gull, litt mindre størrelse, svart bakgrunn og tror det er Michael Kors?

 6. Å nei. Det er derfor man alltid skal skrive skademelding der ulykken skjer. Folk er så slu. Håper det ordner seg 👍🏻<3

 7. Den var dårlig mandag. Men husk at det er en dårlig dag, ikke en dårlig uke.
  Håper det ordner seg. Det burde jo gå ann og anmelde ham eller noe. Ville henvist meg til politiet og spurt hva dere kan gjøre. De har noen gode tips inn i mellom når man er litt rådvill ☺️

 8. For en idiot, sånne er det mange av! Forsikringen dekker vel alt uansett om han skrev under eller ei.. Men du, så fin du er uten vippeextention =)

 9. Åh, så kjipt!! Håper virkelig det ordner seg på et eller annet vis! <3
  Mandagen min var dessverre skikkelig blå den også! Etter å ha vært syk i 6 år, måtte jeg nå søke om å bli ufør. Skikkelig nedtur, men håper bare jeg blir frisk igjen en dag slik at jeg får jobbe jeg også! 🙂

 10. Noe lignende skjedde med min kjæreste når han skulle kjøre ut av en parkeringsplass. En gammel dame bare trillet rett inn i teslaen hans på siden. Hun hadde med barnebarnet sitt, og når de stod ved bilene for å diskutere dette, så blånektet hun for at bilen hennes hadde trillet inn i hans, også sa barnebarnet “Mormor, jeg kjente at vi trillet”, og hun latet som hun ikke hørte barnebarnet sitt. Videre påstod hun at hun hadde en bil som “ikke triller”. (!!) Burde ha kamera rundt hele bilen for at sånne idioter ikke skal slippe unna.

  Håper det løser seg med din sak. Føler med deg.

  Ha en fin dag! 🙂

  • Nei guud 😩 Det er jo helt utrolig.. Jeg hadde blitt så frustrert! Morsomt at du sier det med kamera, har seriøst vurdert å feste gopro på bilen nå 😂 Er så gale.. Ha en fin kveld <3

 11. Dette har faktisk jeg også opplevd! Ble rygget på utenfor et kjøpesenter. Hyggelig dame som var fra samme sted som meg, så vi skulle skrive skademeldingen når vi kom hjem. Men hyggelig var hun visst ikke likevel, for når jeg møtte henne hadde hun tegnet på egenmeldingen at det var jeg(!) som kjørte på henne. Blir irritert hver gang jeg ser henne i ettertid. Får satse på at karma tar tak.

  • Nei guuud så kjedelig. Er helt forbauset over at folk kan være sånn :O Det er jo en grunn til at vi har en forsikring, tenker jeg! Man kommer mye lengre med å være ydmyk og ærlig 😩

Follow @ Instagram