Etter at jeg kom hjem fra Makarska kunne jeg nesten ikke vente med å møte Cath igjen. Jeg vet ikke hvordan vi får det til, men hver gang vi er med hverandre ender alltid dagene opp med å bli totalt uforglemmelige. Vi vet å kose oss, det er det ingen tvil om! Timesvis fylt med latter og adrenalin på havet, etterfulgt av en aldri så liten piknik på bryggen i solnedgangen oppsummerer ettermiddagen ganske greit. Jeg kjenner fremdeles latterkulene i magen, jeg!

 

 

Croissanter, jordbær og eplemost. Det er tross alt sommer.. ✨

Til tross for at jeg savner ‘syden’ er det ikke så aller verst å komme hjem til norsk sommer. Jeg og M har en spennende høst i vente, og det er faktisk mulig at det blir gjensynsglede med varmere strøk for en lengre periode. Han har nemlig fått jobben tilbake i Nordsjøen med en fantastisk turnusordning. Det betyr at vi kan flytte litt på oss, og vi (+ Billy, såklart) drømmer litt om å dra til Spania og bli der i hvert fall til jul. Husjakten fortsetter likevel her hjemme, og det blir også veldig spennende å se hvordan den ender til høsten. Nå har vi vært på jakt lenge, og jeg har på følelsen at det snart dukker opp noe ✨

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “S o m m e r i d y l l

 • Du stråler Eirin! <3

 • Susanne casandra

  Dette så koselig ut 🙂 høres ut som dere har en gøy høst i vente 🙂

 • Maren

  Hærlige bilder✨✨ Eksker den gule hoodien din✨🤩 Hvor er den fra ?
  Klemklem❤️❤️

 • Nicoline

  Så spennende! Gleder meg til å følge med videre💛
  Jeg elsker forresten bildene du legger ut! Hvor redigerer du dem? Og hva slags filtre bruker du?
  Fortsatt god sommer✨

 • Linda

  Elsker å følge reisen din, Eirin<3 Jeg lurer på noe som kanskje kunne hjulpet meg med, er på jakt etter et nytt kamera med varierte bildemuligheter og kanskje du har noen tips?😄
  Klem

  • Hei Linda 😀 Det er så hyggelig å høre ❤️ Jeg elsker Canon EOS 5d Mark 3!! Kommer alltid til å gjøre det. Er også veldig glad i Leica Q. Klem!

   • Linda

    Tusen takk for tips, de skal sjekkes ut 😄❤

 • Tina

  Hvordan går det med Cathrine???

 • Kris

  Hei!
  Jeg lurte på om du fremdeles bruker philips lumea laser? Evt. hvordan er resultatet nå?

  • Hei! Jeg har ikke brukt den på lenge. Resultatet ble mindre hårvekst, men ikke alt forsvant. Jeg burde kanskje begynt med behandling igjen 😀

 • Julie

  Hei Eirin 🙂
  Jeg kaster ut et spørsmål hvis jeg en gang skulle være så heldig. Du selger så mye fint av gamle skatter og i den forbindelse så lurer jeg på; Når du en dag ønsker å selge den hvite strikkegenseren, så er jeg veldig interessert! Du tipset meg om hvor jeg kunne finne den (samsøe) og jeg har ikke vært så heldig å finne den ennå.
  Fortsatt god sommer og lykke til på husjakt!
  Klem Julie

 • Gina

  Utrolig fine bilder ❤️❤️ God sommer fine ☀️☀️

 • B

  Du er så flott!! Hvordan fikser du håret ditt? Folie eller hettestriper? 🙂

 • Sunniva

  Du er så vakker! Utrolig fine bilder ❤️

 • Susanne casandra

  Hvor er buksen fra ?:)

Comments are closed.