Det er ingen hemmelighet at jeg elsker kaffe, og nå har jeg fått en ny maskin hjemme hos meg som jeg allerede har blitt veldig glad i! Den heter Nespresso Vertuo, og du får den hos Elkjøp. Jeg er veldig glad i traktekaffe, men om morgenen når tiden er knapp setter jeg stor pris å kunne hive i en kapsel, og trykke på en knapp. Vipps så er en stor kopp kaffe klar på null komma niks! Vertuo maskinen lager nemlig store kopper kaffe med ekstra creamy topp. Mmm!

De nye kapslene kommer i hele 23 ulike smaker, og 5 ulike størrelser – alt etter hva du foretrekker.

Kaffemaskinen kommer i både sort og sølv. Jeg ønsket meg den sorte, da den passet perfekt inn på kjøkkenet mitt. Den er virkelig lekker, og ble fort en naturlig del av interiøret! Det har aldri vært enklere å få seg en god kopp kaffe på en ellers så hektisk morgen. Melozio kapselen er min favoritt.. ✨

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “New in│Nespresso Vertuo

Comments are closed.