•  •    •    •  •  •    •    

Som dere sikkert har fått med dere nå, så elsker jeg den nye iskremen til Hennig Olsen. (VIRKELIG..!) Jeg har mistet tellingen på hvor mange begre jeg har spist siden vi inngikk samarbeidet, og denne isen har blitt min nye guilty pleasure! Jeg prøvde den for første gang når jentene var på besøk for noen uker siden, og selveste “testpanelet selv” spiste opp alle de fire forskjellige smakene på under en halvtime. Dommen? Jentene likte best varianten Vanilje med Cookie Dough, mens jeg falt pladask for Salt Karamell med Pekannøtter! I og med at isen heter Sakte Kjærna, tenkte vi å gjøre en litt morsom tvist! Sakte Kjærna betyr nemlig at isen er kjernet ekstra sakte på lav hastighet, og det er dette som gir den gode smaken og konsistensen. Yoga handler også om å roe ned tempoet i hverdagen, med rolige øvelser som går på nettopp ‘kjærna’! En balansert livsstil er viktig for meg, og jeg elsker å trene og holde meg i form. MEN, jeg unner meg også alltid litt kos når jeg får lyst på det! Håper dere liker videoen – yoga øvelsene er fantastisk å starte dagen med.. 🙏🏼

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “I S K R E M Y O G A

  • Susanne casandra

    Ikke noe med innlegge å gjøre men hvor er det fine skjørte du la ut på insta fra ?:)
    Ha en fortsatt fin ferie 🙂

Comments are closed.