Sommeren byr på en hel del sosiale anledninger – alt fra grillkvelder til soling med venner, sommerfester, feiringer og så videre. Jeg elsker å stelle litt ekstra i stand når jeg får gjester, og det er virkelig ikke store anstrengelsen som skal til for å piffe opp anledningen litt! By på en forfriskende sommerpunsj for eksempel, og plasser den slik at gjestene kan gå å forsyne seg akkurat når de vil, så mye de bare vil. Det setter alle stor pris på en varm sommerdag!

· S o m m e r p u n s j ·

•  •    •    •  •  •    •  

TINE IsTe
(Fersken eller Vannmelon)

Masse isbiter
Vannmelon skjært i biter
Aprikoser skjært i skiver
Friske limeskiver
Mynte

Jeg utfordrer dere til å arrangere en sommerfest med venner, hvor dere rett og slett bare koser dere og setter pris på hverandre. Lange samtaler, sene kvelder, og deilig punsj! Sommeren er den perfekte anledningen til å møte venner man gjerne ikke ser så ofte ellers. Det var SÅ hyggelig at Rebecca kom på besøk til meg fra Larvik for eksempel, og dette virker til å bli en sommertradisjon for oss til tross for at vi ikke ser hverandre så ofte ellers gjennom året.


.. Psst! Sjekk ut siste posten min på Instagram. I samarbeid med TINE deler vi ut hele kolleksjonen min, IGJEN!

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “S o m m e r p u n s j

 • M

  Hvilken app brukte du på bildene på Instagram storyen for reklamen på dette ?😍

 • Christina

  Hei Eirin,
  Håper du har en fantastisk ferie!
  Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men jeg klarte ikke å kommentere under det innlegget denne kommentaren har sammenheng med:

  Du, vi har akkurat kjøpt oss hus, og ENDELIG hadde jeg også plass til samme sofa du kjøpte deg rundt juletider! Jeg likte så godtbitene din med messingen at jeg tok turen innom
  Bolia og kjøpte meg de du hadde linket til hos bolia (messing ben på 12 cm), forsikret kjæresten om at, jaja, de passer, det har jeg fra en sikker kilde, Hehe 🙂 benene passet de, så dette er ikke kritikk, men hva gjorde du med den sorte metallgreien som skal støtte midt under sofaen? Den er jo lavere enn 12 cm, og kjæresten ble rimelig oppgitt da vi fant ut dette UNDER MONTERING av sofaen. Haha, hjelp! xD

  • Christina

   Ikke godbitene, men ideen din om messingben***

  • Hei Christina! Tusen takk for det, vi storkoser oss virkelig 😀 Angående metallfoten i midten – denne støttet jeg opp med magasiner. Har fungert helt ypperlig – haha! Håper ikke kjæresten er for oppgitt <3 Klem og ønske om en god sommer videre!

Comments are closed.