fbpx

Dette er i mine øyne det perfekte hverdagsantrekket, og jeg er så glad i denne kjolen!

Dress & sunnies: Zara
Sneakers: Superga

Skjortekjoler med knyting er min obsession, og jeg får aldri nok av dem.

Army passer godt i dag, for jeg føler jeg har kjørt + kappganget rundt i hele Bergen som en gud i dag. I morgen tidlig (tiiiidlig) reiser vi på ferie til Makarska, og jeg trodde jeg hadde ting noenlunde på stell. Eller, i hvert fall helt til jeg satt meg ned med to-do-listen min i går kveld! Det var absolutt ikke realiteten.

Jeg er halvveis gjennom listen, og nå skal blant annet Billy få seg en god dusj før han skal leveres! To uker uten babyen min blir ikke noe hyggelig, men det er beroligende å vite at han er i de beste hender. Herregud så deilig det skal bli med sol og varme igjen! Beach life i to uker? Det kribler i magen!! ✨

14 Responses to G o l d e n

  1. Det er litt dårlig vær i makarska nå. Regn og mye vind. Ser ut som det skal vare til lørdag så kanskje pakke med en liten genser/bukse sånn i tilfelle værmeldingen stemmer 🙂 ha en fin ferie.

  2. Ah, diiiggs! Reise ned til Makarska og litt andre steder i Kroatia, midten av august, så føl gjerne for å dele litt gode makarska tips på bloggen nå når dokker skal ned igjen! Hihi!

    Masse god tur og nyyt!

  3. Hei Eirin! Jeg prøver igjen: etter reisen din til Kroatsia, kan du lage et eget innlegg om Kroatsia tips? Litt om hvilket hotell dere bor på, maten, ting å gjøre osv. Jeg vurderer å dra dit neste år ?

  4. God tur:) gleder meg til å lese om ferien din! Skal dit et uke i slutten av juli med kjæresten, etter jeg leste så mye fint om ferien din i fjor:) vært i Kroatia et par ganger tidligere, men gleder meg til å oppleve Makarska! Så ja takk til gode tips 🙂 Ha en fin ferie! Og ps: du der strålende ut som alltid <3

  5. Årh, jeg har siklet på den vesken siden jeg så innlegget ditt i fjor da du fikk den! 😍 Har du mulighet til å sende meg info om pris, toll osv. på Mail? 🙂
    Du er ellers helt nydelig!!

Follow @ Instagram