Dette er i mine øyne det perfekte hverdagsantrekket, og jeg er så glad i denne kjolen!

Dress & sunnies: Zara
Sneakers: Superga

Skjortekjoler med knyting er min obsession, og jeg får aldri nok av dem.

Army passer godt i dag, for jeg føler jeg har kjørt + kappganget rundt i hele Bergen som en gud i dag. I morgen tidlig (tiiiidlig) reiser vi på ferie til Makarska, og jeg trodde jeg hadde ting noenlunde på stell. Eller, i hvert fall helt til jeg satt meg ned med to-do-listen min i går kveld! Det var absolutt ikke realiteten.

Jeg er halvveis gjennom listen, og nå skal blant annet Billy få seg en god dusj før han skal leveres! To uker uten babyen min blir ikke noe hyggelig, men det er beroligende å vite at han er i de beste hender. Herregud så deilig det skal bli med sol og varme igjen! Beach life i to uker? Det kribler i magen!! ✨

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “G o l d e n

 • Astrid

  Hvor er klokken din fra? 🙂

 • Line

  Har du linken til kjolen??

 • Lotte

  Det er litt dårlig vær i makarska nå. Regn og mye vind. Ser ut som det skal vare til lørdag så kanskje pakke med en liten genser/bukse sånn i tilfelle værmeldingen stemmer 🙂 ha en fin ferie.

 • Henriette

  Hvor i Makarska skal du? Ser på ferier dit selv ?

 • Susanne casandra

  Masse god tur i morgen 🙂

 • Hanne

  Ah, diiiggs! Reise ned til Makarska og litt andre steder i Kroatia, midten av august, så føl gjerne for å dele litt gode makarska tips på bloggen nå når dokker skal ned igjen! Hihi!

  Masse god tur og nyyt!

 • Pia

  Kunne du delt pakkelisten din til en tur som denne?

 • Annine

  Bildene dine er så fine! Hvilken redigeringsprogram bruker du? 🙂

 • Annine

  Bildene dine er så fine! Hvilken redigeringsprogram bruker du? 🙂

 • Maria

  Hei Eirin! Jeg prøver igjen: etter reisen din til Kroatsia, kan du lage et eget innlegg om Kroatsia tips? Litt om hvilket hotell dere bor på, maten, ting å gjøre osv. Jeg vurderer å dra dit neste år ?

 • stine

  Så fin! Hvor i Bergen er dette? 🙂

 • Kathrine

  God tur:) gleder meg til å lese om ferien din! Skal dit et uke i slutten av juli med kjæresten, etter jeg leste så mye fint om ferien din i fjor:) vært i Kroatia et par ganger tidligere, men gleder meg til å oppleve Makarska! Så ja takk til gode tips 🙂 Ha en fin ferie! Og ps: du der strålende ut som alltid <3

 • Camilla

  Årh, jeg har siklet på den vesken siden jeg så innlegget ditt i fjor da du fikk den! 😍 Har du mulighet til å sende meg info om pris, toll osv. på Mail? 🙂
  Du er ellers helt nydelig!!

Comments are closed.

Translate