fbpx

Dagen etter jeg kom hjem fra London, skulle moroa fortsette. Jeg har nemlig hatt storfint besøk fra Larvik av min skjønne venninne Rebecca! Herlighet som vi har kost oss, og det var SÅ godt å se henne igjen! Det går alltid litt for lang tid mellom hver gang vi møtes, men likevel føles det aldri slik når vi først sees igjen. Det er slik vennskap skal være! Rebecca og jeg gikk i klasse sammen da vi studerte i New York for mange år siden, og har holdt kontakten siden.

annonselenke ↓

Jumpsuit: HERE ✨
•  •    •    •  •  •    •    

Vi var blant annet i byen for middag, vin og litt shopping (den beste komboen, hehe) og da vi skulle innon BikBok for å fylle på med litt scrunchies (har så dilla!) fant vi den nydeligste jumpsuiten. Vi måtte ha den begge to, og jeg kan nesten ikke vente med å pakke den meg til Makarska. Tenk at vi reiser allerede neste uke! Det skal bli så deilig med litt sol og varme igjen. Rett og slett bare det deilige ferielivet generelt. Det føles som et decade siden sist..!

Denne helgen skal nytes, men jeg skal også prøve å få unnagjort alt av jobb og to-do’s slik at jeg kan reise på ferie med lave skuldre. I kveld derimot blir det middag hos pappa i fast tradisjon, og det gleder jeg meg til! I morgen skal jeg i bursdag til lillesøsteren min som feirer O’store 18 år. Nyyyt helgen ✨

28 Responses to Helg og ny garderobeskatt

 1. Æææh!! Den jumpsuiten MÅ jeg dra å kjøpe!!! Hvilken str har du den i? ? Du ser smashing ut i den!

 2. Herremin så nydelig du er altså! Du stråler!❤️ Ønsker deg og dine en superfin helg??

 3. Du er jo bare så nydelig du ?❤️ Og elsk på jumpsuiten!! Kan jeg spørre hvilken str du har? Må bestille meg en selv ser det ut som ?

 4. Hei! Lurte på om du kunne lage et «reise outfit» innlegg? Altså om antrekk til når man skal ut å fly?? hvis du allerede har ett kunne du lagt igjen link?
  Klem❤️

 5. Du stråler om dagen og det skjønner vi 🙂 Du kler å gått opp litt noen kjæreste kilo.

 6. Wow, you look fab ✨? Skikkelig sommerfin ? gleder meg til updates fra makarska! Og du? Jeg lo meg ihjæl av cheese burger festen for søsteren din! Haha helt rått ????

 7. Siw Merethe: uansett hvor godt du mener det, hva med å bare la være å kommentere folk sin kropp og evt. kilo? Tror ikke det oppleves hyggelig for noen enten det handler om å gå opp eller ned i vekt.

 8. Åh Eirin, Du er en vakker blomstebukett??????? Stråler og lyser, i alle forskjellig nyanser.?

 9. Åååh så fin!
  Skal til Baska Voda som er en liten by 1 mil utenfor Makarska om en liten måned så jeg gleder meg til å se bilder fra du skal på tur! <3

 10. Siw Merethe – fy fader. Håper du får noe bedre å bry deg om! 🙂 Finnes mye viktigere ting å peke på i verden, enn helt uvesentlige, og i denne sammenhengen, usanne, ting som det du kommenterer. Æsj, skjønner ikke at det finnes slike mennesker.

Follow @ Instagram