Her er en av antrekkene mine fra London. Faktisk så reiste jeg også i dette antrekket, da det krysser av alt på checklisten min til et comfy reiseantrekk! Jeg elsker nemlig å reise i skjørt, for det er så mye mer komfortabelt med strømpebukser enn en stram jeans. En god jakke jeg kan pakke meg inn i når det blir kjølig i kabinen er også et must, og denne fant jeg faktisk på Zara for rundt ett år siden. Jeg elsker den – så myk, stor og god men samtidig fin! ✨

Teddy coat: Zara
Suede leather skirt: Mango
(annonselenke)T-shirt: Eirin by BikBok
Fluffy loafers: Gucci

•  •    •    •  •  •    •    

.. Herregud vi har gjort så mye hyggelig på turen! Alt fra Stand-Up til Ed Sheeran konsert. Jeg nevnte jo såvidt at jeg trodde jeg hadde klart å kjøpe falske billetter – og de var ikke akkurat fungerende. Vi endte opp i en kø blant hundre mennesker som het ‘Viagogo victims’ (haha) og her fikk vi kjøpe ekte billetter, og pengene for de som var ‘blocked’ tilbake. Fjuuh! Konserten var helt magisk, og jeg kommer sent til å glemme den kvelden.

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Blurry nights

 • Bell
  Du kler virkelig den hårfrisyren <3 og deilig med et slikt avslappet antrekk, jeg elsker alt unntatt skoene (håper det er lov å være ærlig og at du ikke tar deg nær av det) 🙂 Når drar dere til Kroatia og Paris? Digg med sommer og ferieliv <3

  • Takk Bell! Tar meg ABSOLUTT ikke nær av det 😀 Det er enten elsk eller hat når det kommer til dem, føler jeg! Vi drar til Kroatia på onsdag og Paris i slutten av juli mest sannsynlig. Har ikke fått booket enda, måtte vente litt å se an kalenderen 😀 Håper du nyter sommeren <3 Klem

 • Elina
  Hei! Så veldig kjekt ut på konserten? Men et spørsmål! Vi skal også på Ed Sheeran i Paris og har kjøpt billettene via viagogo? Fikk helt panikk når jeg leste hva du skrev nå, haha! Kjøpte dere også billettene via der, og hvordan vet du om de er ekte/fake i så fall? Trodde viagogo var en legit side…?

  • Hei Elina! Vi fikk også panikk, mange måneder før! Men det som er greien er at billettene du har kjøpt ER legit, MEN – Ed Sheeran sitt billetteam blokkerer ALLE billetter som kommer fra svartebørsen. Man kommer altså ikke inn med billetter som er kjøpt hos noen andre enn Ticketmaster, Billettservice etc. Men de har en veldig fin ordning på dette 🙂 Dere blir henvist til ‘Viagogo victims’ køen, og der får dere kjøpt nye billetter til orginalpris med de samme setene dere allerede har booket (som er MYE billigere enn svartebørs). Dere får også med dere et dokument som viser at dere ble nektet inngang på konserten, og dette må dere sende til Viagogo. Da får dere alle pengene deres igjen av dem 🙂 Vi kjøpte billettene til 3500,- per stk, men endte opp med å kun betale 800,-. Det er med andre ord vinn vinn! Så ikke få panikk, det ordner seg 😀 De har satt opp hjelpeteam på alle konsertene til Ed Sheeran og hjelper absolutt alle. Så dere kommer inn. GLED DERE <3

 • :-D
  Hei, fine Eirin!❤️
  Lurer på om du tar botox? Pannen din ser helt rynkefri ut. Klem?

  • Hei! ❤️ Jeg har vært åpen om at jeg har tatt fillers før i lepper, men botox har jeg ikke. Fint at du spør, slik at jeg kan få avkreftet dette en gang for alle ? Huden min har forandret seg helt etter jeg begynte med Elixir. Aldri vært mer glødende, spenstig, stram og fin! Anbefales på det varmeste ?? Klem tilbake

 • Sanna
  Hei!
  Hvor er øredobbene fra? Har lett etter slike såå lenge og dine så akkurat ut som sånne jeg vil ha?

 • Mariii
  Den vesken er helt NYDELIG! Jeg har spart i årevis til en klassisk Chanelveske! Jeg lurer på om hvordan slitasjen er på lambskin (vurderer om jeg skal kjøpe lambskin eller caviar)? Syns det er det du har er det fineste, men jeg er så redd at jeg kommer til å skrape den opp osv., og være livredd for alt når jeg bruker den.

  • Hei søte! Denne har jeg brukt MYE, og den er fremdeles like fin. Men det skal sies at Caviar definitivt vil holde seg finere i lengden 🙂 Klem!

 • :-D
  Takk for svar!? bruker du fortsatt fillers i leppene, om jeg kan få spørre? synes det er så fint at du ikke bruker botox, da jeg synes det er så mye finere å ha naturlige linjer i ansiktet. Ikke vet man ulempene med å sprøyte det inn i ansiktet over sikt heller. Stor klem, og en riktig god helg til deg❤️

  • Det er helt sant!! Jeg bestemte meg i fjor vinter for å slutte med det, men har nok litt igjen enda om jeg skal være helt ærlig 🙂 God helg ❤️

Comments are closed.