fbpx

Har du lyst på en magisk afternoon tea opplevelse i London, du booke bord på Sketch.

· Casually waiting for my bubbles ?·

•  •    •    •  •  •    •    

Jeg har med hånden på hjertet aldri vært på et vakrere sted. Hver minste detalj var on point! Det var kanskje ikke et sjakktrekk å dra med kjæresten hit, og jeg tror faktisk han satt og måpte de første ti minuttene i strekk (skrekk). ‘Hva i alle dager har du dratt meg med på!?’ Hahaa! Jeg ba han gå på toalettet å ta seg ett minutt, og visste at han kom til og komme ut igjen smilende fra øre til øre. Det var nesten rett, bortsett fra at han så og si aldri kom ut igjen. Jeg ble sittende å motta snap etter snap av det villeste toalettet, med franske stuepiker og toaletter formet som store, hvite egg. Herregud, å gå på do på Sketch er som å komme til himmelen. Man blir faktisk blendet i det man åpner døren. Haha! Rett og slett en opplevelse i seg selv. Google it, så skjønner dere!

✨✨✨

Etter to og en halv time sprakk vi den rosa boblen, og beveget oss videre. Afternoon tea er et must i London, og denne tok bokstavelig talt kaken! Det var så mye godt, og det var inspirerende å bare sitte og ta inn alle de surrealistiske inntrykkene. Jeg kan anbefale å booke bord i god tid, for her er det venteliste!

5 Responses to Pink afternoon tea

  1. Jeg elsker London! Og du kaprer det så fint. Til sommeren har jeg et par dager i NYC – og selv om jeg har vært der før, vil jeg gjerne se det igjennom dine øyne! Kan du skrive et innlegg om “must do” in NW? <3 kos!

  2. Jeg ga mamma afternoon tea på Sketch som årets bursdagsgave, og hun kunne ikke blitt mer fornøyd! Dette stedet er virkelig verdt et besøk, og jeg har selv ikke opplevd lignende. Så utrolig vakkert ?

Follow @ Instagram