Egg, bacon, pannekaker og avocadotoast er innafor til frokost på ferie..! Helst hver dag.

God mat, blomstrende gater og sprudlende stemning summerer fint opp de siste dagene ✨

I magiske Notting Hill må man nesten bare ta turen for å nyte de vakre husene som er dekket i deilige farger og vakre blomster.

.. Ikke minst for å stikke innom de små kafeene for en spennende og rustikk matopplevelse! Farm girl kan anbefales ? (takk for tips).

Vi tok turen til Notting Hill på søndag, og da var det marked så langt øyet kunne se! Her finner man fort noen skatter.

.. Ikke frykt, jeg har et fullt minnekort med fine øyeblikk jeg skal fortsette å dele med dere denne uken! ???

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “London randoms

 • Tuva
  Hvor er trenchcoat fra?

 • Elisabeth
  New York, helt klart!
  mango – pasjon <3
  str. small

 • Marita Kalland
  Så fantastisk ut?

 • Emilie
  Jeg liker bloggen din så godt, men i det siste synes jeg det har vært i overkant mye reklame og annonselenker. Bare på de siste fem innleggene er tre av de annonser, og alle for forskjellige produkter. Savner flere innlegg om mat, trening, interiør og fashion, som jeg opplever at det var mer av før 🙂

  • Hei Emilie! Det er hyggelig å høre, og jeg setter stor pris på at du klikker deg innom ❤️Annonse er jeg pliktig til å skrive selv når innleggene ikke er betalt, men når det er en form for sponset ting/plagg eller linker som fremvises i dem… Da virker det kanskje som mer reklameinnlegg enn det egentlig er. Sant skal dog sies – bloggen er jobben min, og jeg er avhengig av reklameinnlegg for å kunne leve av den på fulltid, akkurat som alle andre som jobber! 🙂 Det virker nok også litt tett de siste dagene med tanke på at jeg har tatt meg fri når jeg har vært på ferie, og at det har blitt lite mellomrom mellom reklameinnleggene. MEN, nå er jeg tilbake, og fremover blir det mer innlegg som etterspurt! Har mye fint å dele med dere fra turen! Klem <3

 • tove
  Hei Eirin, digger bloggen din! Har et spørsmål – om så til en eventuell spørsmålsrunde. Jeg lurte bare på om du noen gang har vurdert å kutte ut kjøtt? Det blir jo mer og mer mainstream og lavterskel, og det ser jo ut til å være en bølge blant bloggere nå (Andrea Badendyck, Kristine Ullebø, Anniken Jørgensen). Hadde vært interessant å høre dine tanker om dette ettersom du virker veldig reflektert og godhjertet, samt virker dyrekjær!
  Klem og fortsett det gode arbeidet, alltid så deilig å klikke seg inn på bloggen din!

Comments are closed.