•  •    •    •  •  •    •    

Helg altså! Selvom vi får servert 52 helger i året føles en og hver av dem alltid like spesielle. Det er noe med det å kunne sove litt lengre, nyte frokosten litt ekstra, og rett og slett bare gjøre akkurat det man har lyst til..! Lørdagskvelden ble tilbragt på sofaen med tente lys, film og hånden på magen i smerter. Jeg tror jeg spiste halve kakebordet i bursdagen til min søster i går – som alltid! Da var det godt å komme seg på Barry’s i morges og svette litt igjen.

Levi’s jeans og sove-t-skjorte er innafor på en søndag, eller hva? I dag blir det «zoodles» til middag – det er flere år siden jeg lagde det sist, og i dag fikk jeg lyst på det! Dette er altså pasta laget av squash, med hjemmelaget tomatsaus og masse godt! Jeg deler gjerne oppskriften med dere hvis dere vil..?

Nyt søndagen, fine! ✨

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Just gotta love them

Comments are closed.