fbpx

Kanskje du skal i besøk, bursdag eller andre festligheter nå når helgen banker på døren? Eller kanskje du enkelt og greit bare har lyst til å bake og svinge deg litt på kjøkkenet? Det er noe av det mest avslappende jeg vet om. Når jeg baker, da storkoser jeg meg! Og denne fine rosekaken? Vel, den gjør meg glad!

Overrasker du gjestene med dette mesterverket får du garantert en stjerne i boken. Kaken i seg selv ser kanskje avansert ut, men tro det eller ei – den er utrolig enkel å lage. Jeg brukte denne oppskriften på gulrotkake til langpanne (muligens verdens beste oppskrift..!) men stekte den heller i to runde kakeformer som jeg plasserte oppå hverandre. Da ble kaken høy og fin! Mellom lagene hadde jeg passion fruit curd for å friske den opp litt.

De vakre rosene lager man enkelt ved å bruke 1M tupp i sprøytepose. Begynn innerst og lag sirkler rundt hverandre til du får en rose! Øv deg gjerne på et bakepapir først, men jeg lover – det er ikke mer enn 2-3 roser som skal til før du har “teken”. Dryss gjerne over litt sukkerperler for siste finish.. ?

.. Legg glasur mellom lagene i tillegg til passion fruit curd. Smaker helt nyydelig! ?

34 Responses to Den vakreste rosekaken

 1. Utrolig lekker kake!?
  Må nesten spørre deg hvor tallerknene og kakefatet er kjøpt? 🙂

 2. Ja, den var vakker! Gulrot kake er så saftig og digg! Alltid en vinner =) håper du har det bra? Lite vi hører fra deg om dagen.. Du skrev at bloggingen skulle ta seg opp igjen, men kanskje noe er i veien? Håper ikke at Billy fortsatt er dårlig ? regner med at du nyter sola og livet som mange andre i Norges land ? klem

 3. Ååå, denne så helt fantastisk ut! Du er jo helt rååå på kjøkkenet <3 Jeg slapper veldig av når jeg baker – det er en slags terapi -rett og slett. Synd å lese at du har spyspyken – og i dette været da… Så typisk! Masse god bedring, skjønneste <3

 4. Skal definitivt prøves ut! Hvilke størrelser i rund kakeform brukte du? Oog beholder du pasjonsfrukt-frøene eller siler du de ut?

 5. Hei! Kan du begynne med litt mer livstilsinnlegg? Du har hatt så utrolig gode tips og lifehacks før på bloggen, og jeg har utrolig lyst til å lese mer! <3 F.eks. Hva du skal gjøre i Juni?
  Elsker bloggen din!

 6. Naaaam! Dette må prøves. Hva slags concealer bruker du under øynene dine forresten? God helg vakre <3

 7. Hvor lenge stekte du kaken i kakeformene? Blir steketiden den samme som langpanne eller kortere?

 8. Skal lage denne i dag! Lurer bare på om du måtte tilsette noe ekstra i kremostglasuren for å få rosene til å sitte så fint? Har allerede lagd glasuren nemlig men jeg synes den ser liiitt for bløt ut til at rosene kan sitte så fint uten å gli ut…

Follow @ Instagram