fbpx

· W E L C O M E  u n e·

Juni måned er her, og sommeren er offisielt i gang! Vi har hatt flere uker i strekk med sol og varme allerede her i Bergen, og man kan ikke gjøre annet enn å juble for det. Alt blir så mye bedre! Det å kunne slenge på seg en sommerkjole før man drar ut døren, spise frokost på balkongen i solen, være ute på sprell til solen går ned, grille til den store gullmedaljen, spise endeløst med softis på bryggen.. Arh, da er livet på sitt beste. Dessuten skal M og jeg en langhelg til London om to uker (på Ed Sheeran konsert blant annet), og det er heller ikke mindre enn 24 dager til vi reiser til Makraska i 14 dager! Sommerfugler ✨

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
•  •    •    •  •  •    •    

1. Fullføre siste øktene jeg har igjen av 10 ukers bootcamp på Barry’s! Det er 18 dager til bootcampen er over, og jeg har 14 / 40 økter igjen. Holy moly! Jeg kan vel mildt sagt si at jeg falt litt ut da jeg dro på VIP-Launch tour, så nå blir det intensivt. Men, så er det deilig med et lite spark bak før ferie også!

2. Bruke solkrem i ansiktet hver dag. BB-Creamen jeg bruker i hverdagen har faktisk solfaktor 25 i seg, men nå skal jeg bruke Elixir sin ansiktskrem med solfaktor 50 under i tillegg. Det er viktig å beskytte huden! Og pigmentflekkene i ansiktet mitt står tydeligvis i kø også, så nå skal det forebygges…

3. Utnytte soldagene til det fulle! Tilbringe tid med venner, kjøre vannscooter så ofte jeg bare kan, være mye ute og rett og slett bare sette ekstra stor pris på den norske sommeren vi får servert. Herlighet, Bergen er fin når solen skinner!

4. Gi MacBooken en detox. Dette gjør jeg en gang i ny og ne, og det skaper samme følelsen som å komme hjem til en ren leilighet etter min mening. Haha! Spesielt med tanke på at jeg jobber på den hver eneste dag – da er det godt med ryddige mapper, fjerning av unødvendige (tusenvis) av bilder ++.

5. Kure håret en gang i uken. Er det bare jeg som er dårlig på dette? De to siste ukene har jeg kuret håret flere ganger, og det har aldri føltes sunnere.
Tips: skal du til syden i sommer, er det lurt å bytte ut balsamen med hårkur. Sol og saltvann sliter på – jeg bruker det alltid hver dag på ferie!

6. Hvit måned frem til avreise. Skal jeg takle siste innspurt av Barry’s, kan det ikke være noe rosé all day! Jeg føler meg lettere i kroppen når jeg ikke inntar alkohol, og har bestemt meg for at juni skal være hvit måned. Easy peasy!

7. Lage hjemmelaget iskrem av ulike slag og nye smakskombisjoner! Alltid deilig med litt forfriskninger klar i fryseren.

8. Planlegge hva jeg skal pakke med meg i kofferten til Makarska. Jeg er en mester på og enten overpakke eller underpakke – det finnes liksom ingen mellomting med meg! Denne gangen skal jeg planlegge antrekk nøye, og kjøpe meg et nytt sett travelsize kit som jeg kan fylle de mest nødvendige produktene oppi. Kan forresten ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til å reise med M (♥) og gode venner!

9. Bestille frisørtime… Til Billy! Han er så fluffy som han aldri har vært akkurat nå. SÅ søt, men ikke veldig praktisk!

10. Stå opp innen 8 og legge meg senest 12! Heldigvis har jeg fullført alt som eksisterer av episoder når det kommer til Vanderpump Rules. Dette ødela seriøst nattesøvnen min en periode! “Bare en episode til..” Vipps så var klokken tre om natten. Haha! Gode leggerutiner er gull verdt, og her har jeg mye å lære. Jeg er et nattedyr!

11. Planlegge bursdagen min! 23. juli fyller jeg 24 (!) og i år skal jeg feire skikkelig. Vanligvis er jeg på reise på bursdagen min, men i år er jeg faktisk hjemme. Dette gleder jeg meg til! Noen som har tips til hva jeg kan stelle i stand? ♥

15 Responses to 11 ting jeg vil gjøre i juni

  1. Mange fine ting du har fremfor deg Eirin! Tips til bursdag: Sommerfest – alle tar på seg sommerklærne, mens det går an å leie partytelt, lage digg grillmat, ha beer pong bord, politisk ukorrekt, tapas bord etc etc. Ellers finnes det jo utrolig mange morsomme ting man kan gjøre, men dette er bare et av flere forslag! Får ofte mye inspirasjon når jeg titter på pinterest, så det er jo også en ide for flere ideer. Ha en fin start på uken i morgen! klem <3

  2. Macbook-detox har jeg tenkt lenge på at jeg snart må få gjort selv også, men lurer litt på om du har tips til organisering av bilder?:) bruker du den vanlige bildeappen på macen? Jeg syns det er så vanskelig å få system i den. Håper ellers du har hatt en veldig fin dag!

  3. Jeg hadde parykkfest på min bursdag. Utrolig morsomt hvis alle prøver ut en frisyre de aldri hadde turt å gjøre 🙂

Follow @ Instagram