Søndagen var fin, og det føltes nesten som å bli dratt tilbake til vår første kjærestetur i Barcelona på samme tid i fjor. Sol, varme, rosa himmel, dype samtaler og middag utendørs på et skranglete cafébord til over midnatt! Det kan jeg like.. Mens vi spaserte rundt i favorittområdet vårt i byn i går kveld, kom vi over et hus som var til salgs. Vi er på hugget hele tiden, og har allerede tapt to svette budrunder som har gått svimlende to til nesten tre millioner over takst. Frustrerende, men forståelig i et ettertraktet område som byr på sjeldne muligheter. Det blir forhåpentligvis vår tur om ikke så aaalt for lenge!

·  L a s t  n i g h t ‘ s  l o o k  ?  ·
•  •    •    •  •  •    •    

Sunnies: Zara
Plissé skirt: H&M

T-shirt: Old one from Vogue
Suede leather jacket: Noisy May
Sandals: Hermès

Været er like ubeskrivelig vakkert i dag, og det var en sann befrielse å komme tilbake på Barry’s i formiddag. Nå sitter jeg svett og ekkel (TMI? sawy!) med hjemmekontor, og skal straks se å få i meg litt lunsj før det bærer i dusjen! Tunfisksalat i pita, it is.. Jeg har blitt hektet! Fingrene kunne ikke løpt fortere over tastaturet, for jeg vil uuut i varmen. Blir jo nesten bortskjemt! Håper starten på uken deres har behandlet dere bra – det fortjener dere virkelig. Klemsi!

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Date night & house hunting

 • Hanna
  Hei, er ikke kjent i Bergen selv, men lurer på hvor de hippeste stedene er å bo? Varierer jo fra hvem du er, men om jeg villet kjøpt meg en villa, hvor hadde jeg funnet gode alternativer av dette? Klem

  • Hippeste stedene, hmm.. I mine øyne handler det mer om hvor man føler seg hjemme, for det er så mange fine steder å bo i Bergen! Vi vil til Sandviken 🙂 M har vokst opp der, og det har min far også. Der er det mange fine villaer, og det er det i Fana området også <3 Klem

 • Gina
  Finest ?

 • Elsket antrekket ditt! Håper du har en fin start på uken <3

 • Signe
  Hei! Du stråler virkelig om dagen, er alltid en fornøyelse å lese bloggen din. Men jeg har ikke helt fått tak i hvorfor dere er på boligjakt. Har ikke du allerede et ganske nytt hus/leilighet? Ønsker dere å bo et annet sted, eller er dere på jakt på no større? Klem

  • Hei Signe! Vi ønsker å kjøpe noe sammen fordi vi først og fremst sitter på hver vår leilighet på hver sin kant av Bergen. M er som oftest her, og det er i våre øyne både dyrt og litt unødvendig å sitte på to leiligheter når man kan dele en bolig sammen 🙂 Det er for lite hos meg, og for lite hos han. Vi ønsker noe større, og mer sentrumsnært – tilbake til røttene! 😀 Klem

 • Nydelig antrekk Eirin! Så må jeg bare si at det er synd når man ikke får det man byr på, men er det ikke alltid en mening med ting? Helt sikker på at drømmehuset bare venter på at dere skal si JA (haha). Dette fortjener dere! Kos deg masse i solen i dag også! stor klem <3

  • Det har du så rett i! Hver gang vi TROR vi har funnet drømmeboligen, er neste som dukker opp enda bedre. Nå er vi veldig glad vi ikke fikk den aller første vi bydde på – rart med det 😀 Det dukker nok opp når det er meningen! Du er herlig <3 Klem til deg!

 • C
  Hei 🙂

  Jeg lurte på om klær fra kolleksjonen din vil komme inn i butikk på nytt igjen? Eller var det kun den ene sjansen til å skaffe seg plagg fra kolleksjonen din? ?

 • Helene
  Såå fin! Lykke til videre med leilighetsjakten! 🙂

Comments are closed.