fbpx

De siste ukene har jeg fått usedvanlig mye kommentarer om huden min, hvordan jeg oppnår glød, og om ikke jeg kan dele hemmeligheten med dere. Litt av den kommer nok innenfra (mihi), trening hjelper veldig på, mye kommer av gode hudpleierutiner, og resten jukser jeg meg til! Endelig har jeg knekt koden til den perfekte gløden, og i dag skal jeg dele den med dere. Her trenger man ikke mer enn 2 gode produkter. Glow your way into the new week, gurls!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg bruker Clarins BB Skin Detox Fluid i fargen 01 hver eneste dag, og denne har jeg sverget til siden i fjor sommer. Den er så lett, og gir huden en nydelig glød i seg selv samtidig som at den jevner ut hudtonen! Jeg blander denne på hånden sammen med Strobe Cream fra Mac i fargen #Goldlite, før jeg påfører med beautyblender. Da snakker vi glød! Dager hvor jeg skal noe spesielt, klapper jeg også litt strobe cream på kinnbena og neseryggen i tillegg.

.. Dagens lille hemmelighet fra meg til dere. Ønsker dere en glødende uke! ✨

23 Responses to Slik får jeg glød i huden

    • Jeg har alltid blank t-sone. Derfor legger jeg laura mercier setting powder mellom bryn og i midten av pannen. Da holder dette området seg matt hele dagen, og resten av huden glødende 😀

  1. Fineste <3 Håper du har en kjempe fin mandag! Du ser helt strålendes ut!! Håper også lille ulldotten din har det bra, god bedring til han! klem fra meg

  2. Du stråler som vanlig? Dette skal jeg absolutt testes ut! Har du kunne delt hudpleierutinene dine, og hvilke produkter du bruker/anbefaler til å oppnå en ren og fin hud? Leter febrilsk etter noen gode produkter som gjør det de lover, men har ikke funnet de enda.. Du har utrolig nydelig hud, og kunne godt tenkt meg hemmeligheten bak en så fin hud!

  3. Setter du bb creamen med noe for at den ikke skal skli rundt i ansiktet? I så fall hvor?

  4. Du er så vakker!! Har du tatovert brynene dine? Og kan du lage en sminkevideo på den looken du har her? <3

  5. Sååå fin!! Laura mercier sin tinted moisturizer gir også suuuperfin glød – og litt farge. Om du vil teste en ny, hehe..

  6. Hvilken farge har du på BB-creamen? Synes det er vanskelig å finne en som ikke gjør at man ser rosa ut..

Follow @ Instagram