De siste ukene har jeg fått usedvanlig mye kommentarer om huden min, hvordan jeg oppnår glød, og om ikke jeg kan dele hemmeligheten med dere. Litt av den kommer nok innenfra (mihi), trening hjelper veldig på, mye kommer av gode hudpleierutiner, og resten jukser jeg meg til! Endelig har jeg knekt koden til den perfekte gløden, og i dag skal jeg dele den med dere. Her trenger man ikke mer enn 2 gode produkter. Glow your way into the new week, gurls!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg bruker Clarins BB Skin Detox Fluid i fargen 01 hver eneste dag, og denne har jeg sverget til siden i fjor sommer. Den er så lett, og gir huden en nydelig glød i seg selv samtidig som at den jevner ut hudtonen! Jeg blander denne på hånden sammen med Strobe Cream fra Mac i fargen #Goldlite, før jeg påfører med beautyblender. Da snakker vi glød! Dager hvor jeg skal noe spesielt, klapper jeg også litt strobe cream på kinnbena og neseryggen i tillegg.

.. Dagens lille hemmelighet fra meg til dere. Ønsker dere en glødende uke! ✨

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Slik får jeg glød i huden

Comments are closed.