REKLAME: Antrekk fra egen kolleksjon

H j e r t e k n u s e r e n

•  •    •    •  •  •    •    

Riktig god søndag beste dere! Håper dere nyter solen og den alt-for-deilige sommervarmen vi får servert om dagen. I dag er det vindstille og 27 grader hos meg. Hva skal man med syden, liksom! I skrivende øyeblikk sitter jeg og jobber ved stuebordet, mens jeg skuer ut på havet noe misunnelig på M som leker seg med vannscooteren i solsteiken. Gjett om jeg skal slenge meg på etterpå! Nå har det vært stille her de to siste dagene, og det var sannelig på tide å komme seg tilbake i bloggrutiner. Kort fortalt kan jeg ærlig si at dette kanskje vært den verste uken min hittil i år, og jeg har bare vært helt.. Knust.. Billy ble skikkelig, skikkelig syk i starten av uken og det har vært forferdelig å være vitne til. Jeg har bare grått uendelig, hatt han i armene mine og stirret i veggen siden han ble syk. Ikke orket å stelle meg, dusje, spise, jobbe… Hodet har rett og slett ikke fungert! MEN, i dag er han så og si seg selv igjen og jeg er så utrolig lettet. Med skånekost og medisiner går dette rette veien. Ord kan ikke beskrive hvor mye den lille rakkefanten betyr for meg, og denne uken har virkelig gitt meg en støkk. Nå ser jeg faktisk frem til mandag, ny uke, frisk tass og gode bloggrutiner igjen! Håper dere koser dere denne søndagen ☀️

Silkeskjerf: HER
Jumpsuit: HER

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Det kjæreste jeg har

 • Åå, så leit å høre at Billy ikke har hatt det så bra!! Jeg skal ærlig si at jeg ikke har forstått helt kjærligheten for en firbeint venn, før jeg fikk Ekko.. Jeg er crazy dog-mama og stolt over det, haha! De blir jo hjerteknuserne våre, uten tvil. Masse god bedring i heimen, håper dere får en nydelig søndag <3 klem!

  • Haha, og verre skal det bli Charlotte! Vokter over den lille rakkefanten mer enn noe annet ? Ønsker deg en fiin uke! <3

 • Silje
  God bedring til hjerteknuseren din! ? kan ikke forestille meg hvordan det er.. har selv en liten tass som betyr alt for meg!
  Sender varme klemmer til dere begge!

 • Christine
  kjenner meg SÅ igjen med kjærligheten til disse firbeinte.. Hadde min lille Billy blitt syk e.l. vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. har hatt én alvorlig syk opplevelse, da han hadde fått i seg to (ja kun to..) rosiner hos svigers.. Hastet inn på veterinærhøgskolen sent en lørdag kveld. Full røntgen ++ medisiner og god hjelp så ble han etterhvert bedre <3 kan jeg spørre hva som feilte lille B?

  Masse god bedring til lille B!

  • Det er så gale, og så forferdelig når det står på! 🙁 Godt å høre at det gikk fint <3 Han fikk akutt gastroenteritt!

 • Julie
  Såå bra at billy er bedre<3 kan jeg spørre hvor teppet ved siden av sengen på soverommet er fra? 🙂

 • Liv
  God bedring til Billy ❤

 • Jeanette
  Bra han er bedre. Grusomt når kjæledyr blir syk. Er Billy allergivennlig forresten?

 • Kristin
  Eirin, må bare spørre deg om du fortsatt er fornøyd med Green marble på soverommet? Har nettopp kjøpt leilighet og har så lyst til å male hele soverommet i den fargen, men ville høre noen erfaringer først!

  • Jeg er suuperfornøyd! Denne har jeg overraskende nok ikke gått lei 😀 Jeg hadde jo warm blush før, denne gikk jeg ganske fort lei derimot, til tross for at det også er en nydelig farge!

 • Vilde
  Tror faktisk jeg kjørte forbi typen din med båt i dag. Lignet iallefall veldig!
  Fikk lyst på vannscooter selv 😀

  Bra Billy er bedre! Det er helt jævlig når voffsene er syke… Fortsatt god bedring:)

 • Så trist! Kan ikke forestille meg engang. Håper det går bedre med han <3

 • Marielle
  Hvordan er den jumpsuiten i størrelsen? Super fin! Masse god bedring til Billy <3

 • Åh, jeg føler så sykt med deg… Jeg måtte gi bort min hund (han het Billy han og<3) for et par uker siden og det knuste hjertet mitt (still do). Tror ikke folk som ikke har hund selv forstår det båndet man har med hunden sin. Håper alt går bra med han nå! Stor klem

  • Uff, så utrolig trist 🙁 Og ja, det har du helt rett i. Båndet mellom hund og eier er helt unikt, og kan ikke beskrives! <3 Fin blogg du har forresten :* Klem

Comments are closed.