Flowers from my favorite girls ?

Den siste uken har vært helt surrealistisk. Jeg tror faktisk det er den beste uken jeg har hatt noensinne! Fylt med så mye glede, kjærlighet og ikke minst minneverdige opplevelser jeg vil leve lenge på. Jeg trengte helgen på å ‘lande’ igjen, men nå er jeg tilbake med nytt giv. Lørdagen var siste dagen med VIP-Launch, og herreguud så mange som dukket opp! Solen skinte, det var blide fjes, fine samtaler og rett og slett magisk stemning fra start til slutt. Både kjæreste og venner feiret hele dagen med meg og det var SÅ hyggelig! Denne fine buketten ble også med meg hjem, fra de beste jentene!

Breakfast in the sun ☀️

Lørdagen feiret vi resten av dagen med en bedre middag etterfulgt av tivoli og uteservering på bryggen i byen mens solen varmet. En skikkelig sommerdag! Søndagen skulle man kanskje tro at jeg var utslitt etter den intense uken, men jeg spratt faktisk opp av sengen klokken åtte og bare «HVA SKJER NÅ, HAR JEG FORSOVET MEG?». Haha! Jeg tror enda jeg var høy på endorfiner og gikk litt på autopilot. Etter en koselig frokost ute i solen, dro M og jeg til Sandviken og vandret rundt i de fine gatene dekket av kirsebærtrær før vi dro til mormoren på vafler. Hun har tre hunder, så Billy koste seg også kan man si!

.. Etter lanseringen kjøpte jeg meg denne fine kjolen jeg har på meg på bildene! Den brukte jeg allerede hele dagen i går og følte meg såå fin. Da jeg pakket ut vesken min forresten, var den FULL i polaroidbilder fra lørdagen. Så utrolig koselig med slike minner, både med kjæresten, tantebarn, fine lesere og fantastiske venninner! Gjett om disse skal henges opp på veggen. Håper dere har hatt en nydelig helg! Kan ikke tro at det er 17. mai denne uken! ✨

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “So much love

 • Martine
  Du er så nydelig! Gratulerer med kolleksjonen ❤️

  Hvor er kjolen fra?

 • Charlotte
  Du fortjener å landet etter den uken du har hatt.gratulerer igjen med stor suksess med kolleksjonen.beklager at hilsen gikk fort å gale på lørdag,men eg dukket opp hvertfall som eg lovet ? ha en fantastisk 17 mai feiring ??????

 • Gratulerer så mye med en så fin kolleksjon kjære Eirin! Du er så flink og inspirerer så mye ?
  Hvor er kjolen ifra?

 • Therese
  Hvor er kjolen fra? ?

 • Så kjekt at lanseringen har gått så bra!! <3 Skulle ønske jeg kunne være der på lørdag, men noen ganger kan man bare ikke, haha. Uansett veldig glad på dine vegne at det har gått så bra! Du er virkelig dyktig, og man ser at du legger sjelen din i alt du gjør!! Heier sååånn på deg <3 <3 Klem!

 • Betina
  Åå, for en bra uke! Du er så flink med alt du får til <3 Hvor er kjolen fra forresten? Utrolig fin!

 • S
  Jeg sendte deg en melding på Facebook og spurte om du ville at jeg skulle hente deg når du kom til Oslo og kjøre deg dit du skulle. Ble litt flau i ettertid. Men jeg og stedatteren min dro på Launch i Oslo, og det var kjempe gøy å være med der! Du er bare så nydelig at jeg ble helt satt ut, altså, er det mulig å ha så fin hud 😮 Håper du får en kjempefin dag:)

  • Neeei, herregud så hyggelig! Den har jeg ikke sett, meldingen må ha havnet i ‘annet’ innboksen 🙁 Så utrolig koselig av dere! <3 Søren at jeg ikke så den..! Håper du/dere får en fantastisk mai måned, og takk for at dere kom 😀

 • Mari
  Kjolen var helt nydelig på deg 🙂 Kan jeg spørre hvilken str. du har?

 • Thea Aass Hagen
  Åhh, du stråler Eirin!????? Så vakker i rosa?
  Håper du hadde en superfin dag og koste deg masse, skulle ønske jeg kunne komme. Hadde vært utrolig hyggelig å hilst på deg, håper jeg får muligheten en vakker dag. ??
  Håper også 17mai blir en fantastisk dag, med gode energier og masse kjærlighet!
  Varme klemmer fra Thea ?

  • Tuusen takk skjønne du! Det kommer garantert en annen anledning <3 Håper du får en fantastisk 17. mai feiring 😀 God klem!

 • Stine
  Så flink du er! Og HVOR er de fine bildene bak deg på bildet fra?

 • Mariell
  Du kledde kjolen kjempegodt! Stemmer det at kolleksjonen din ikke skal få påfyll av varer? <3

 • Ida
  Har vært så gøy å følge deg gjennom denne megasuksessen! Skulle helst vært på eventet i Oslo og heiet deg fram, men denne gangen måtte eksamenslesing prioriteres.. Heldigvis fikk jeg kapret meg noen skatter online innimellom lesingen, og jeg gleder meg stort til å hente pakken på posten! Også håper jeg å få hilst på deg ved en senere anledning❤️ Ha en tipptopp uke og tillat deg selv og sveve litt på egen suksess, det har du fortjent!! Klems

  • Sånn er det bare, tanken som teller! <3 Det kommer nok flere anledninger 😀 Masse lykke til med eksamen og kos deg på 17. mai! Klem :*

 • Jeanette
  Søren den kjolen var fin på deg!!!

 • Gina
  Gratulerer så mye en utrolig flott kolleksjon ? fineste du ? Den kjolen kledde du ?Du er så flink og inspirerer så mye ?

Comments are closed.