.. Her kommer et lite bildedryss fra lørdagen! Føler ikke dette innlegget trenger noen ord. Bildene snakker jo for seg selv ??✨Er såå glad Cath fikk tatt masse bilder og kapret alle de fine øyeblikkene. Kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er som har dere. Mer engasjerte, varme og oppløftende jenter finner man rett og slett ikke! Håper dere vet hvor fantastiske dere alle er. Takk for haugevis av gode klemmer, dere rører meg hver dag! Glad i dere ?

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “S a t u r y a y

 • Kolleksjonen din var bare så fin, elsket følelsen av sommer den ga meg! Stå på videre, du er virkelig et forbilde <3

 • Ida Gregersen
  Prøvde jeansen din i L etter som at det jeg bruker i alle andre bukser. Og jeg syntes det var veldig trist å ikke få den på meg…. vet ikke om det er bikbok sin størelse eller hva det er… men ble veldig lei meg

  • Så trist å høre! Jeg bruker samme størrelse i min som jeg vanligvis bruker og synes den var normal ? Kanskje det er forskjell i produksjonen ?

 • Guro
  For noen koselige og stemningsfulle bilder! Skulle ønske jeg kunne vært på et av eventene, det hadde vært å kjekt! Heldigvis klarte jeg å kapre kjolen din på nettet! Kommer garantert til å bli en favoritt i sommer 😀

  • Så gøy!!! Den er perfekt til sommeren på så mange ulike måter ?♥️ Vi sees forhåpentligvis ved en annen anledning! ?

 • pernilla degerstrøm
  Kolleksjonen din inneholder noe av det fineste som noen gang har vært på BikBok! Gratulerer så mye! Du og M er utrolig fine sammen forresten! <3

  Klem, Pernilla

 • Stine
  Herlighet, du er en stor inspirasjon! Så masse fint, kommer kolleksjonen din ut på nytt?
  Kan jeg spørre hvor det lange fine smykket ditt er fra?

  Klem ❤

 • Julie
  Ble så lei meg da jeg ikke fikk tak i kjolen!! Sykt kjedelig at den ikke kommer inn igjennom heller? Du får nesten si i fra til meg hvis du noengang skal selge din?

 • Lena
  Jeg har så veldig lyst å kjolen din!! Vet du om noen bikbok butikker i Bergen fortsatt har den??

 • Helene
  Såå glad for at jeg klarte å kapre meg noen plagg, spesielt kjolen! Nydelig kolleksjon! Jeg synes forresten buksen jeg kjøpte i L var normal i størrelsen 🙂

 • Beate
  Hei Eirin 🙂

  Gratulerer med svært vellykket kolleksjon! Jeg har allerede sikret meg noen plagg, mn var dessverre for sent ute til å få kjolen.. 🙁

  Jeg er imponert over hva du har fått til i så ung alder. Rett og slett svært imponerende! Utrolig bra jobba!!

  Er det denne buksen du har fra By Malene Birger: https://www.bymalenebirger.com/no/trousers/lassin-trousers-Q64893004.html?cgid=Wc1229062&dwvar_Q64893004_color=1AF#!start=10

  Ha en fin dag og en flott 17. mai!! 🙂

  • Hei skjønne Beate 😀 Tusen takk for det – så utrolig hyggelig av deg!! Det stemmer at det er den buksen jeg har. Superfin! Klem <3

 • Julie
  Heihei! En sjelden gang så kommenterer jeg blogger. Nå må jeg bare, for å fortelle at jeg DIGGER kolleksjonen din! Og herlighet så fin du er om dagen. Hud, sminke, hår, antrekk og bloggen stråler om dagen. Absolutt(!!) den beste bloggen av alle på topplisten! Stå på videre???

 • Elisabeth
  Gratulerer så mye med en fantastisk fin kolleksjon! Alle plaggene hyler sommer, og jeg kan ikke vente med å få tak o noen av plaggene 😀

 • Amesof
  Så flotte bilder. Jeg lurer på hvilken neglelakk og fargekode du har på deg her. Syns det er så vanskelig å finne rett rødfarge.

Comments are closed.