fbpx

.. Her kommer et lite bildedryss fra lørdagen! Føler ikke dette innlegget trenger noen ord. Bildene snakker jo for seg selv ??✨Er såå glad Cath fikk tatt masse bilder og kapret alle de fine øyeblikkene. Kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er som har dere. Mer engasjerte, varme og oppløftende jenter finner man rett og slett ikke! Håper dere vet hvor fantastiske dere alle er. Takk for haugevis av gode klemmer, dere rører meg hver dag! Glad i dere ?

22 Responses to S a t u r y a y

 1. Prøvde jeansen din i L etter som at det jeg bruker i alle andre bukser. Og jeg syntes det var veldig trist å ikke få den på meg…. vet ikke om det er bikbok sin størelse eller hva det er… men ble veldig lei meg

 2. For noen koselige og stemningsfulle bilder! Skulle ønske jeg kunne vært på et av eventene, det hadde vært å kjekt! Heldigvis klarte jeg å kapre kjolen din på nettet! Kommer garantert til å bli en favoritt i sommer 😀

 3. Kolleksjonen din inneholder noe av det fineste som noen gang har vært på BikBok! Gratulerer så mye! Du og M er utrolig fine sammen forresten! <3

  Klem, Pernilla

 4. Herlighet, du er en stor inspirasjon! Så masse fint, kommer kolleksjonen din ut på nytt?
  Kan jeg spørre hvor det lange fine smykket ditt er fra?

  Klem ❤

 5. Ble så lei meg da jeg ikke fikk tak i kjolen!! Sykt kjedelig at den ikke kommer inn igjennom heller? Du får nesten si i fra til meg hvis du noengang skal selge din?

 6. Jeg har så veldig lyst å kjolen din!! Vet du om noen bikbok butikker i Bergen fortsatt har den??

 7. Såå glad for at jeg klarte å kapre meg noen plagg, spesielt kjolen! Nydelig kolleksjon! Jeg synes forresten buksen jeg kjøpte i L var normal i størrelsen 🙂

 8. Hei Eirin 🙂

  Gratulerer med svært vellykket kolleksjon! Jeg har allerede sikret meg noen plagg, mn var dessverre for sent ute til å få kjolen.. 🙁

  Jeg er imponert over hva du har fått til i så ung alder. Rett og slett svært imponerende! Utrolig bra jobba!!

  Er det denne buksen du har fra By Malene Birger: https://www.bymalenebirger.com/no/trousers/lassin-trousers-Q64893004.html?cgid=Wc1229062&dwvar_Q64893004_color=1AF#!start=10

  Ha en fin dag og en flott 17. mai!! 🙂

 9. Heihei! En sjelden gang så kommenterer jeg blogger. Nå må jeg bare, for å fortelle at jeg DIGGER kolleksjonen din! Og herlighet så fin du er om dagen. Hud, sminke, hår, antrekk og bloggen stråler om dagen. Absolutt(!!) den beste bloggen av alle på topplisten! Stå på videre???

 10. Gratulerer så mye med en fantastisk fin kolleksjon! Alle plaggene hyler sommer, og jeg kan ikke vente med å få tak o noen av plaggene 😀

 11. Så flotte bilder. Jeg lurer på hvilken neglelakk og fargekode du har på deg her. Syns det er så vanskelig å finne rett rødfarge.

Follow @ Instagram