Inspirasjon til 17. mai
· f r o k o s t e n  ?? ·

En tradisjon jeg er veldig glad i, er 17. mai frokosten med venner på den store dagen! Eller, champagnefrokost kaller man det vel også.. Ingenting er hyggeligere enn å stå opp grytidlig, hoppe i finstasen og starte dagen med gode venner, frokost, kaker og bobler i glassene før man drar inn til byen og ser på hovedprosesjonen! I år blir ikke frokosten hos meg, men jeg tenkte likevel jeg kunne dekke til inspirasjon for dere andre som kanskje skal arrangere.

.. 16. mai derimot får jeg familien på kakebesøk, og da skal jeg definitivt dekke bordet som dette!

I år har jeg latt meg inspirere av rosa til de tradisjonelle fargene. Noe utradisjonelt, og kanskje litt ‘fy-fy’ i mange sine øyne – men jeg liker å tenke utenfor boksen. Rødt og rosa kombinert er virkelig i vinden om dagen, og disse fargene gjør meg rett og slett vårglad! Friskt og lekkert på frokostbordet.

17. mai sløyfe rundt stetten, hvite ballonger, vårglade blomster og det norske flagget i buketten er perfekt til 17. mai..!

.. Nå er det bare å glede seg! Hipp hipp hurra ??

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Borddekking til 17. mai

 • pernilla

  Hei! Er serviset fra Eva Solo?

  God helg, vakre Eirin! Gleder meg til å kjøpe kolleksjonen din imorgen!

 • Ida M

  Hvor er bordet fra? 🙂

 • Takk for inspirasjon! <3

 • Iselin

  Så fint ?? hvor er det hvite servise fra? ?

 • Millie

  Dette var fint! 🙂

  Kan jeg spørre hvor de fine kaffe-/tekoppene dine er fra? Ønsker meg noen i akkurat slikt design!

  Ha en nydelig dag <3

 • Maren

  Hei fine Eirin??
  Fikk kapret til meg flere av tingene fra kolleksjonen din i dag,yey☺️??
  På nett vell og merke☺️

  Jeg lurte så på hvilken foundation og concealer du bruker for tideb??Du ser såååå fresh ut i huden?
  Ønsker gjerne sninkevideo??‍♀️
  Ha en herlig kveld vidre
  You rock??

  • Hei Maren! For et kompliment 😀 Og så gøy at du fikk kapret deg noen skatter! Så koselig!
   Jeg bruker BB Cream og Concealer fra Clarins, samme som i forrige sminkevideo <3 God klem!

 • Kamilla

  Hvilke blomster har du brukt?

 • Pernille

  Hvor er serviset fra?

 • Hanna

  Hei!
  Jeg har de samme stolene som deg, men har problemer med at filtknottene under stolene «sklir» av, som igjen lager klistermerker i parketten.. Har du opplevd det samme, og evt funnet noen løsning på det? Per idag vurderer vi å kjøpe teppe å ha under, evt å selge stolene da det er så plagsomt.. Har forsøkt utallige typer filtknotter..

 • Åh det var nydelig! Elsket servise! Jeg får ikke feiret 17 mai i Norge i år men definitivt inspo til neste år!

 • Bente

  Hvor er glassene fra ?

 • Mari

  Lekker oppdekking! Kan jeg spørre hva det rosa i glassene er? 🙂 Så veeldig godt ut!

 • Amalie

  Hei! For er flott bord, fryd for øyet! Rosa og rødt er jo sååå fin kombo!
  Følger deg på snapchat, også var den rosa og røde kjolen så lekker, hvor er den fra??

 • Lina

  Åh leter meg i hjel etter tynt bånd for 17 mai slik du har brukt… kunne fu sagt hvor du har kjøpt ditt??

Comments are closed.