fbpx

Titt’hei fininger! ☀️Håper dere nyter fridagen. Her kommer et lite bildedryss fra gårsdagens VIP-Launch i Sandnes. For en fantastisk dag! Til tross for knallsol og at eventet fant sted inne på Kvadrat Kjøpesenter var det litt av et oppmøte, og jeg ble såå glad! Tusen takk til alle som kom – håper dere koste dere like mye som meg. Det var så fint å møte dere! Nå er jeg på besøk hos mormor og morfar, før jeg flyr videre til Oslo i kveld. I morgen står nemlig BikBok Karl Johan på agendaen klokken 17:00, før Bergen BikBok Torgallmeningen lørdag klokken 12:00! En festligere uke skal man se langt etter ?

•  •    •    •  •  •    •    

Hva skjer på VIP-Launch eventene? Vel, først og fremst får dere muligheten til å kapre noen plagg før alle andre. Det offisielle salget starter nemlig 12. mai i butikk og på nett! Det er også goodiebags til de første 50 som handler, samt gratis bar med med drinker og lett servering! TINE har også en konkurranse hvor en av dere kan vinne et helt antrekk fra kolleksjonen. Man deltar ved å legge ut et bilde fra fotobaren på eventet og tagge det med #SmakAvSommer! Vinneren får plukke med seg antrekket på eventet allerede. Gratulerer @amelieepallesen som vant i går ?Gleder meg sånn til å møte dere! ✨

50 Responses to VIP-Launch Party

 1. Du stråler! Hvilken størrelse har du i kjolen? Blir vel kanskje i lengste laget for mine 1,64 cm 🙁

  • Hei Karoline! God du er :* Jeg har den i S, og er 1.68 høy 🙂 Tror den vil være perfekt til deg! Hun ene som jobbet på BikBok Kvadrat var mye lavere enn meg og så nydelig ut i kjolen! Klem <3

 2. Hei! Elsker den olajakken du har designet, lurte på om knappene er i gull eller sølv?

 3. Det var så gøy og se deg i går, du er jo enda vakrere i virkeligheten! Jeg er SÅ fornøyd med kjolen, men ble litt trist da jeg ikke fikk på meg blomsterskjørtet skikkelig i den største størrelsen siden jeg har litt hofter som gjorde at det ble alt for kort… Bruker S til vanlig i dongribuksene til bikbok. Ellers må jeg bare si at kolleksjonen din er så sykt nydelig, og gratulerer så mye <3 <3 klem!

  • Hei Christina! For et kompliment 😀 Tusen takk for at du kom!!! <3 Blomsterskjørtet er lite i størrelsen, og jeg har gått opp til M i mitt. Når det gjelder størrelser er dette BikBok skal ta tak i fremover, og det er jo veldig bra. Klem!!

 4. Hvilken klokke har du på den på den første storyen fra instagram i dag?☺️ Lignet ikke på den samme som vises her..

 5. Hvordan er kjolen du har på deg i størrelsen? 🙂 Har så lyst på den, men må bestille den på nettet!

 6. Hei Eirin,

  Hvor er genseren fra som du hadde på deg i reklamen for leppestiften på Snapchat? 🙂

 7. Nydelig kolleksjon! Hvordan er klærne i størrelse? Hvilken str. har du på deg i kjolen?

  • Takk Elise! Denimjakken, skjorten, jeansen, t-skjorten, den gule toppen og blomsterkjolen vil jeg si er normal i størrelsen. Dressen, denimskjørtet og blomsterskjørtet derimot, vil jeg anbefale å gå opp en størrelse i 🙂 Jeg har small i kjolen. Klem!

 8. Så hyggelig å hilse på deg i går, Eirin? Du er jo bare helskjønn og så utrolig vakker? Så koselig bilde? Lykke til videre på launch tour av den fine kolleksjonen din? Klem!

 9. Ahh den kjolen????
  Lurte veldig på hvilken str du har på deg?
  Er klærne normale i str vil du si?
  Klemklem

  • Den er så fiin! Jeg har S i kjolen 😀 Denimjakken, skjorten, jeansen, t-skjorten, den gule toppen og blomsterkjolen vil jeg si er normal i størrelsen. Dressen, denimskjørtet og blomsterskjørtet derimot, vil jeg anbefale å gå opp en størrelse i ? Klem

 10. Superfin kolleksjon! Men jeg lurer på om du kan legge ut en oversikt over hvilke butikker som får den inn? Har prøvd å søke på nettet og Instagram om de får den inn i butikkene i nærheten av meg, men finner ikke noe info om det.. Hadde vært supert?

 11. Hei! Gratulerer med kjempefin kolleksjon<3 Hvilken størrelse har du i buksen? bruker vanligvis S i slimfit bukser, men burde man gå opp en størrelse dersom den skal sitte litt løst?

 12. Hei! Hvilken størrelse bruker du i jeansen og olajakka? ? er det stretch i jeansen, og vil du si den tilsvarer bikbok sine normale størrelser? Hadde satt stor pris på svar ?

 13. Gleder med såå mye til å bestille klær i morgen<3 Tror jeg går for str M i kjolen, da jeg er 1.73 m høy, høres det riktig ut? Den er såå utrolig nydelig, så håper jeg får tak i den<3

 14. Har kjøt gul topp , blomster kjole å buksen gleder meg til å bruke det 🙂 men kunne du linka til de hvite skoene du har brukt på lanseringene ?

 15. Hei fine deg! Jeg elsker kjolen, men den ble utsolgt overalt før jeg rakk å kjøpe den.. Vet du om den kommer inn igjen? Fineste kjolen jeg har sett på lenge?

 16. Hei! Utrolig fine klær! Ser masse er utsolgt allerede, vet du om det blir påfyllt? 🙂

 17. åh kolleksjonen din er bare helt nydelig! Ser kjolen er utsolgt på nett – kommer det påfyll?

Follow @ Instagram