· H e l l o  b l u e  M o n d a y ·

Ingen blåmandag her i gården! Eller, skal jeg være helt ærlig så det ut til å bli nettopp dette da jeg startet dagen i dag. Lille B klarte selvfølgelig å bæsje over hele seg det minuttet jeg skulle ut døren.. Jeg satt i typ 40 minutter i kø og rakk ikke treningsøkten min (…), holdt dønn på å besvime ut av legestolen når jeg tok blodprøve og fylte typ 6 forskjellige rør (haha – no biggy, bare ei litta helsesjekk altså).. Vel, til slutt tenkte jeg bare at nei, ikke søren om denne dagen skal bli dårlig. For en kjedelig måte å starte uken på! Da er det bare til å ta seg sammen og endre tankegangen litt. Store bummers kan fort overskygge de fine, små hverdagsgledene. Faktisk litt for ofte! Men da er det fint å prøve og skifte fokus og sette pris på de små tingene. Her er dagens gleder hos meg!

.. Krystaller og interiørskatter for gode vibber og et vakkert syn ✨

.. Nye magasiner som dumper ned i postkassen på en mandag slår aldri feil. Disse skal jeg kose meg med i kveld!

.. Hortensia på stilk! Denne blomsten har jeg ikke fått tak i på eeevigheter. Den gjør meg rett og slett superglad fordi den minner meg om bursdagen min for noen år tilbake. Da fikk jeg nemlig disse blomstene av bestis! Synes de er så utrolig fine.. Én er mer enn nok!

.. Verdens beste Milieu romduft fra Bolia. Noen splash av denne får hele leiligheten til og føles som ny!

.. Solstråler som treffer stuen helt perfekt! Det gjør meg varm i kroppen.

.. Hva er dine hverdagsgleder i dag? ?

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “5 things for happiness

 • Sol og 16 grader. Ut om ettermiddagen uten vårdress. Tur med jobb-barna der me såg traktor og gårdsdyr. Tur med god musikk på øyrene i kveldssola. God stemning med favorittene mine på bokhandelen. God veke til deg!

 • Linn
  Hvor er vasen fra? 🙂

 • Linn
  Hvordan fikk du forresten tak i en enkel hortensia gren? 🙂

 • Hadde jeg bare lest dette i går? Hadde en skikkelig blåmandag etter en litt for morsom helg, meeen det er bare å gjøre det beste ut av det! Jeg bor i Slovakia og her er det full sommer, så da ble det soling i stedet for lesing.. Men det er jo aldri feil å ligge i bikini en mandag uansett!
  Hortensia er de fineste blomstene! Ha en nydelig dag <3

  • Haha ååå ? Nei herregud, det høres helt fantastisk ut!!! Håper tirsdagen behandler deg bedre og at solen skinner hos deg ❤️

 • lene
  Skulle gjerne sett deg designe din egen smykkekolleksjon! hadde sikkert elsket alt siden jeg liker de fleste smykkene du går med til vanlig. kanskje i fremtiden? 😉 håper det!

 • Tina
  Hei Eirin! Kunne du tenkt deg å selge den grønne jakken din fra zara? legger ved link: https://eirinkristiansen.no/2017/07/13/its-all-in-the-details/

  Lillesøsteren min ønsker seg den sååååå mye, og hun har bursdag snart men jeg finner den ingen steder 🙁
  <3

 • Linn
  Hvor kjøpte du de hendene? 🙂

 • Karen
  Heei! Har du tips til noen litt annerledes og gøye gaver for bursdag til kjæresten?
  Klem?

 • Håper du har en kjempe fin dag Eirin <3

 • Malin
  Hvilke magasiner leser du fast?:)

Comments are closed.