· Pom poms & patterns in Paris ·

Jeg elsker unike plagg som skiller seg litt ut, og denne army jakken synes jeg er skikkelig eye catchy! Jeg digger pom poms, og ryggen er et brodert kunstverk i seg selv. Jeg fant faktisk jakken på Zara i Paris da jeg var der i april på jobb med Vichy, og jeg pakket den med meg tilbake til byen igjen forrige uke. Jeg elsker forresten å ta bilder i Paris, her florerer det av vakre locations og av en eller annen merkelig grunn er lyset alltid magisk. Årh, ta meg tilbake!

// I love unique pieces that stand out in the crowd and I think this army is so eye catchy! I love pom poms and the back is an artwork in itself. I actually found the jacket at Zara when I was back in Paris for work with Vichy in April, and I brought it back to the city last week. By the way, I love shooting in Paris, there are so many beautiful locations and it’s always something magical about the light.. I want to go back so badly, and hopefully, it won’t be too long till next time!

Always on the hunt for unique looking pieces. This is my favorite summer jacket!

I dag kommer Lise fra Ålesund som jobber sammen med meg på prosjektet jeg startet på for snart ett og et halvt år siden.. Vi har to intense dager foran oss med jobb! Til dere som har spurt om hva som skjer – snart kan jeg fortelle dere om alt og det gleder jeg meg veldig til. Ha en nydelig dag!

// Today my partner in crime Lise is coming to visit from Ålesund, and we have two intense days in front of us with exciting work. The project I started on for almost one and a half year ago is finally starting to see the light, and I can’t wait to reveal what I’ve been working on to you. Wish you a great day lovelies! Xx

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “It’s all in the details

 • TonjeBuan
  Nyyydelig jakke? Hvilken størrelse har du i jakken?

 • Anonym
  Hei. Kan du lage en video der du viser hvordan du ordner deg på håret til hverdags?

 • Kristin
  Hvor ofte vasker du håret? 🙂

 • Maren
  Hvilken str har du i ganni strikka genseren din?

  Ååå du er så nyyyydelig?????

 • K
  Guurl! Hvilket solpudder og highlight bruker du her?
  Vil også se ut som en bronze goddes med glød?

 • Cecilie
  Sååå fin jakke!!! Ps: du som elsker pom poms burde sjekke ut de nye skoa på Bianco ;*

 • superkul jakke! Og enig med deg – det er noe med lyset i paris!

 • Susannecasandra
  Denne jakken er så fin 🙂 har så lyst på den ! Prøv å kos deg masse med Lise også selvom det blir mye jobb 🙂 gleder meg sån til å finne ut hva dere har jobbet med! Har du noe dato?

 • Trine
  Helt nydelig jakke! Hvilken størrelse har du?

 • Julie
  Gleder meg ALT for mye til å høre hva dere har jobbet med!! <3
  Ventetiden har vært lang, haha.
  Må bare si at du stråler virkelig om dagen, du har en så utrolig vakker glød 🙂
  Stor klem fra meg <3

 • Gleder meg veldig til den store avsløringen!!!

 • Maria
  Hej!

  Tack för en inspirerande blogg. Jag såg en bild av din hall och undrar vart du köpt de små speglarna som sitter på väggen vid trappan?

  Är ute efter likadana!

  Mvh,
  Maria

 • Rikke
  Hei fineste Eirin! Jeg lurer på om du har mulighet til å se på nummeret i Wayfarer solbrillene dine fra Céline for meg? Kan det være CL 41084/F/S som står inni de? Klem <3

 • Siri
  Utrolig fin jakke! ☺️

  Kunne du hatt et slags “down the memory lane” innlegg? Med bilder fra oppstarten av bloggen til nå? Det tror jeg hadde vært gøy ?

 • Maria
  Hei fine Eirin! Ka str har du i dongri skjorta fra TopShop?
  Skal bestille den hjem til ei som bor i Londo, siden de ikke sender hit..

  du e så flott!

 • Andrea
  Hei 🙂 lurer også på hvilken størrelse du har i jakken? 🙂

  Klem

 • Thea
  Hei 🙂 Døds kul jakke!! Hvilken størrelse har du i den?

Comments are closed.