fbpx

På en lat søndag elsker jeg å drømme meg bort med interiør. Da søker jeg gjennom hele Pinterest og Weheartit etter inspirasjon! Akkurat nå har jeg lyst til å bytte ut gammelt med litt nytt, spesielt i kjøkkenskapet. Jeg ønsker meg duse rosafarger og krystall! Både nye innslag, og påfyll av favoritter som jeg samler på når det kommer til glass. For ikke å snakke om et nydelig gulvteppe for å sette prikken over i’en.. Dette står på ønskelisten min akkurat nå ✨

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Ripple vannglass
Ripple champagneglass
Rosa 'Swedish Grace' servise
Lustro gulvteppe i powder pink
Confetti oppbevaringsbokser
Stelton kaffekanne i rosa
Iittala champagneglass
Brett i messing

.. Se så fint messingbrettet er på plantekassen!

.. Her er ønskelisten min akkurat nå! Champagneglassene fra Ferm Living har jeg allerede, men jeg ønsker meg flere. Disse er så fine å servere små drinker i når man har gjester – spesielt til punchbollen slik jeg gjorde sist. For å toppe samlingen har jeg veldig lyst til å bytte ut de gamle vannglassene med ripple-vannglassene. Mange av dere lurer forresten på hvor vinglassene mine er fra, og de er fra Iittala! Serien heter Essence, og ettersom jeg har både rødvin- og hvitvinsglassene, ønsker jeg å fullføre serien med champagneglassene.. De er såå fine! Er det noen av dere som har gulvteppe på kjøkkenet forresten? Jeg synes det høres litt rart ut, men da jeg gjorde en boligreportasje her for litt siden, insisterte interiørdesigneren på at jeg burde ha et fint teppe der for å skape en egen ‘romfølelse’ da jeg har åpen løsning. Hmmm.. Fremdeles litt skeptisk, men slenger uansett med favoritteppet mitt akkurat nå! ✨


(Bildene er lånt fra FermLiving og Room21)

3 Responses to Sunday dreamin’

  1. Eg har fillerye langs kjøkkeninnredninga. Litt for å spare parketten for evt vann- og matsøl og litt fordi det blir så lunt og fint.

  2. Hei Eirin!
    Kunne du kanskje hatt et innlegg om kjøkkenet ditt, og alt kjøkkenutstyret + hva du samler på?
    Skal snart flytte hjemmefra, så hadde vært veldig gøy å sett 😀

Follow @ Instagram