Set: By Malene Birger
Bag: Cult Gaia

F o r  t o n i g h t ‘ s  b i r t h d a y  p a r t y
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Dette fine, glitrende settet har jeg spart til en spesiell anledning. I og med at det blir bursdagsfeiring i kveld, tenkte jeg at NÅ kan jeg endelig bruke det! Jeg elsker sett, og synes det er så fint! Da jeg spurte M om hva han synes fikk jeg bare i retur ‘joda, det er jo din stil’. Hva mener du med det..? ‘nei, du har jo litt sånn pysjamas-stil’. Haha! Dagens kommentar. Enten kan jeg tolke det som at jeg går ofte i sett, ellers må jeg kanskje begynne å gå litt inn i meg selv. Kanskje jeg må slutte å gå i panda-pysjamasen hver bidige kveld… Men men, anyways! Håper dagen deres har vært fin så langt. Tenk at i morgen er det helg allerede! Bare jeg som synes denne uken har vært helt merkelig med tanke på fridagen rett etter helgen? Nå må jeg så å komme meg avgårde.. Snakkes babes! ✨

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Miss sparkly pants

 • Kristinr
  Kan du vise solbrillekolleksjonen din eller hvilke solbriller du går for denne sesongen? Du har såå mange fine, så vil gjerne se hvilke du går for i sommer 🙂

 • Johanne
  Superfint sett! Det er på min ønskeliste også <3 Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i settet? Jeg synes den toppen jeg fant på nett så litt stor ut..

 • Mia M
  Dør av M sine komentarer ?? elsker når du deler slike ting! Elsket buksa! Pyjamas stil er fint haha ???

 • Elin
  Ååhh dette var fint! Spørs om disse fargene kler meg, da ?

 • Julie
  Hahaha ler av kommentarene til M!
  Setter var nyyyydelig, gosh! Håper du får en fiin helg <3 klem!

Comments are closed.