REKLAME: BESTIKKET ER MITT EGET DESIGN

Det er morsomt hvordan man blir mer kreativ og matglad når man velger å spise sunt og godt, fremfor og ty til raske og ikke fullt så sunne alternativer! I påsken kunne jeg strekke meg etter en kjekspakke når jeg ble sulten, og sa meg fornøyd med det. Ikke bra. Siden påsken tok slutt har jeg tatt tak i både kosthold og trening igjen, og jeg har aldri spist bedre mat! Jeg har lyst til å bruke tid på kjøkkenet, jeg spiser oftere, og jeg koser meg med maten. Den smaker bedre nå, ettersom sukker ellers hemmer smaksløkene! Så lite som en saftig appelsin gir meg smakseksplosjoner i munnen..!

O p p s k r i f t e n

Ca. 13 pannekaker til 4 pers

3 egg
3 dl melk
1 ts bakepulver
50 g meierismør
2,5 dl siktet hvetemel
2,5 dl havremel
2 ss sukrin gold
1 klype salt

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

│Pisk sammen egg, melk og smeltet (noe nedkjølt) smør. Vend deretter inn de tørre ingrediensene og rør godt til du får en klumpfri og tykk blanding. Stek pannekakene på middels varme (ca. nivå 6-7 på min plate) til de får en gyllen og fin farge. Server med varme bær eller annet ønskelig pålegg!

Denne oppskriften tok jeg litt på gefylen utifra en gammel oppskrift jeg hadde liggende som ikke var fullt så sunn, men den ble faktisk knallgod til tross for at jeg ‘sunnifiserte’ den (haha). Nå har jeg nok til påfyll etter morgenøkten som venter i morgen – fy så deilig det er å glede seg til trening igjen. Gøysi!

.. I morges var jeg på min første time hos Barry’s – en annerledes form for trening enn hva jeg er vant til. Det var tungt, men årh så deilig etterpå! Jeg kjøpte meg en 10 ukers Bootcamp pakke, og det ser veldig lovende ut hittil. Jeg storkoste meg! Så utrolig effektivt og morsomt på en og samme tid. For en liten time siden kjøpte Cath samme pakken, så nå har jeg en treningskamerat i ukene fremover. Hvor GØY er ikke det! Jeg var hjemme igjen og ferdig trent allerede 07:45, og siden har jeg vært skrubbsulten konstant. Kroppen trenger påfyll etter en blytung økt – og da var amerikanske pannekaker midt i blinken!

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Pannekaker & endorfiner

 • Regine
  Ååå, så gøy!! Jeg ble Barry’s-frelst for hele tre år siden og har aldri sett tilbake! <3 (…dog litt mindre flink i perioder; hehe…) Du kan glede deg til å fullføre en slik periode – har aldri følt meg mer badass enn da jeg fullførte 3-mnd-academy på Barry’s! Det var ikke fullt fire økter hver uke da, riktignok, men minimum 3… Ah, kanskje jeg må slenge meg på nå jeg også ?

  • Ååå, nå ble jeg motivert 😀 Gleder meg til fortsettelsen! Var på andre økt i dag, og det føles helt fantastisk 😀 Sleng deg på!!

 • May-Britt
  Dette så godt ut, gleder meg til å prøve! 🙂 hvilken str. Har du i den røde Adidas dressen din?

 • E
  Disse så helt fantastiske ut, må prøves! Har du forresten noen tips til stive muskler og ledd? Jeg er stiv som en stokk og klarer ikke en gang ta en vanlig knebøy, haha. Har du f.eks prøvd foam roller? Tusen takk for haugevis med inspirasjon her inne, både når det kommer til interiør, mote, trening og kosthold! Det er en fryd <3

  • BARE koselig! Takk for koselig kommentar! <3 Uff, her er jeg ikke den beste å spørre da jeg sliter med det samme selv ? Men foam roller er jeg veldig glad i!! Føler det fungerer. Stjeler også spikermatten til M innimellom og legger meg på den - det løsner opp litt i ryggen i hvert fall <3

 • Linda
  Åå fristende altså <3
  Kan jeg spørre hvor de nydelige kaffekoppene dine er i fra?

  Klem <3

 • Iselin
  Hvilket servise er det? Så fint ??

 • Emma
  Å ser kjempe godt ut! Hvor er asjettene fra?

 • Kristin
  Hei!

  Jeg trenger tips til steder jeg kan kjøpe dressjakker som er fine til jobb/konferanser, eller skjorter og bluser som passer til det samme. Har du noen tips eller link til noen du anbefaler? 🙂

 • Du er RÅ Eirin, bra jobbet! <3

 • Tone L
  Bestikket ditt er kjempefint men alt for dyrt

 • Tina
  Nam! Ville byttet hvetemel ute med grovt mel. Det er NULL næring i hvetemel og det blir faktisk feil å kalle de sunne da 🙂

Comments are closed.