fbpx

· L o v e  i s  i n  t h e  a i r ·

På lørdag var jeg en liten tur innom Lagerhaus for å ‘snope litt’ som man sier så fint. Jeg elsker å dra hit og kikke på alt det fine, rare og spesielle de har – alt mellom himmel og jord! Denne gangen hadde jeg også ett mål om å finne meg noen fine lys til hjemmet, rett og slett for å gjøre det litt freshere nå som vi går mot vår og sommer. Husker dere at jeg hadde dilla på pastellys i fjor? Vel, det har jeg enda! De hvite stakelysene er nå byttet ut med lyserosa og lysegrønn. Det ble så fint! Jeg fant også det fineste duftlyset som ikke bare ser nydelig ut – men det lukter deilig av kirsebær og sitron! Kjærlighet i luften, faktisk ; )

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

.. Det er ikke mye som skal til for at hjemmet får ‘gnisten’ igjen. Litt duftlys på badet, i stuen og på kjøkkenbenken gir stemning! Jeg blir varm i hjertet når jeg går inn på badet om kvelden, og kan rense ansiktet med levende lys rundt meg som fyller hele rommet med avslappende duft. Det kaller jeg hverdagsluksus! Og dere – tusen takk for alle de gode serietipsene. Jeg gikk fra å rive meg i håret til og ha et helt halv av alternativer takket være dere. Med andre ord, i kveld når roen senker seg, skal jeg sige dypt ned i sofakroken å kose meg med en av dem når jeg først har landet på en. Det gleder jeg meg til!

9 Responses to Spread the love

  1. Å, så herlig! Lagerhaus er fantastisk, mye fint inn i mellom til en billig penge. Jeg skal til Bergen i helgen å ser at været skal bli knall (17 grader var det meldt(?!)). Spørsmålet mitt er om du har noen tips til steder jeg bør dra, siden jeg skal være helt fra fredag til tirsdag formiddag 🙂 Har familie i Bergen, men gøy å gjøre noe nytt. Stor klem og psst..kos deg masse med serie, det hørtes deilig ut med en rolig kveld!

Follow @ Instagram