3 influencers│3 different styles

S t y l i n g  t h e  E c c o  C o o l  2 . 0

Jeg elsker freshe sko som ikke går på bekosting av komfort. Min historie med Ecco går langt tilbake, faktisk helt til barneskolen. Jeg glemmer aldri mitt første par kvalitetssko fra dem. De var røde og hvite – jeg følte meg superkul! Nå har Ecco gjort det igjen – de har lansert de mest behagelige skoene dere kan tenke dere. Også i de freshe fargene! Derav navnet ‘ECCO COOL’. For meg som ofte farter rundt i jobben min, er de en drøm å gå med. Vonde føtter blir historie! Skoene er Gore-Tex, puster 360° og er helt vanntette. Det kommer godt med i regnbyen Bergen! Man vet aldri når himmelen åpner seg.

Kul og sporty, kul på jobb, kul til hverdags!

S t y l i n g  t i p s

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Da jeg fikk skoene hjem til meg, klarte jeg ikke å bestemme meg for hvilken farge jeg skulle gå for. Da endte jeg opp med å bruke en av hver sko, og det ble faktisk dødskult! En perfekt, leken touch til et klassisk ‘business’ antrekk. Jeg tror aldri jeg har fått så mange screenshots på en snap før. Haha! Her kan man med andre ord leke seg med fargene da begge passer hverandre perfekt kombinert. Sålene er også dødskule, og er lett å skimte på avstand når man går!

Fotocred: Gina CK

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Cool from every angle

Comments are closed.