fbpx
Reklame: bestikket er mitt eget design

Denne uken har det stort sett gått i speltlomper med pålegg i hånden mens jeg har flydd ut døren på morgenkvisten, men i dag derimot, hadde jeg mulighet til å bruke litt ekstra tid på frokosten. Så deilig start på fredagen og helgen! Da jeg våknet i morges var det første jeg tenkte på toast med eggerøre og røkelaks, og da måtte det bare bli det. Det er jo SÅ godt! Jeg fikk også laget en ny flaske med ingefær-shots i går kveld, så da ble det to raske på rappen til frokosten.

To toastet skiver Mesterbakeren Energibrød
Eggerøre av 3 egg (tilsatt vann, salt & pepper)
En god slice med lokal røkelaks + pepper

.. Denne uken har jeg faktisk klart å kutte ut sukker og usunnheter totalt. Det måtte nesten til etter påsken! De første dagene var beinharde, men nå er jeg over knekken og føler meg som et nytt menneske. Jeg har trent bedre enn på lenge, føler meg sterk, og ikke minst lettere i kroppen! Det er også rart hvor mye smaksløkene endrer seg når man kutter ut sukkeret – alt smaker så mye mer og bedre! I kveld skal jeg på tapaskveld med fine venninner. Det blir kos!

23 Responses to Fredagsmorgen

 1. Eeeelsker den sennepsfarget dressen fra zara du har på instastory ??❤️
  Hvilken str har du i din?
  Satt sååå fint på deg?
  Må bestille meg en jeg også,nå når jeg såg hvor fin den var på deg??
  Klemklem

 2. Åå, skive med egg og røkelaks er noe av det beste jeg kan få! Det skal jeg jaggu meg unne meg til frokost på søndag! Takk for at du minnet meg på akkurat den komboen <3 Nyt kvelden, fine du!

 3. Hei Eirin? Når du sier du kutter alt sukker, hvordan gjør du det? Hva kutter du ut, og hva legger du til? Synes det kan være litt vanskelig fordi det finnes en form av sukker i «alt», men kunne tenkt meg å prøve det

 4. Hei, må virkelig si jeg blir utrolig inspirert av deg !
  Du tar veldig fine bilder. Hvilket kamera bruker du? 🙂

 5. Er vel en liten mulighet for at det er reklame for Costume også? Nekter å tro at du frivillig gir månedens magasin så mye eksponering uten å ta betalt for det?? Er ikke akkurat bare dette innlegget magasinet blir brukt heller.

Follow @ Instagram