C l a s s y

Classic Petite modellen fra Daniel Wellington har jeg vært fan av i en evighet, og det er kanskje denne klokken jeg bruker mest. Jeg elsker små, klassiske klokker som enkelt kan styles til alt! Det er ingen hemmelighet at jeg er mest glad i gull når det kommer til alt innen smykker og tilbehør, men noen ganger er det fint å variere det litt. Da er Classic Petite i fargen Melrose førstevalget. Den er SÅ fin og fresh! Den matchende cuffen setter også prikken over i’en.

· Koden ‘EIRIN’ gir 15% rabatt
hos Daniel Wellington ·

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Det som er så fint med alle Daniel Wellington klokkene, er at man enkelt kan bytte reim for en helt annen look. Som den svarte skinnreimen dere ser i esken over, for eksempel! Det følger med et lite verktøy som gjør det enkelt å skifte på 1-2-3. Kjøper man en klokke, får man med en valgfri reim på kjøpet..!

Dressen jeg har på meg er fra Zara

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Classic Petite Melrose

  • Henriette
    Hvilken lipgloss har du på deg der på bildene? ?

  • Så nydelig du var i den dressen.

  • Susannecasandra
    Hei 🙂 kan jeg spør åssen sko du bruker til denne dressen ? Å hvor er skjorta fra ?

  • Julie
    Jeg har vært en fast leser av deg i evig tid, aldri kommentert – det beklager jeg. MEN nå må jeg bare, for fy fader – for en lekker, god, flott person du er som inspirerer både innenfor mote og interiør ++! Fortsett sånn, blir utrolig glad av å se inspirerende bilder samt lese bloggen din! Du er flott som få 🙂

Comments are closed.