fbpx

Innlegget inneholder en annonselenke

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

I dag har jeg tilbragt dagen i Oslo i forbindelse med en morsom shoot som jeg gleder meg til å dele mer av om ikke så alt for lenge. Alarmen ringte så tidlig som 05:00 i morges, men likevel var jeg på nippen til å forsove meg! Det har seg slik at jeg snakker i søvne hver natt, og det gav seg ikke etter at jeg hadde slumret ti ganger heller i følge M. Han hadde bedt meg om å slutte og slumre og komme meg avgårde, og da hadde jeg bare svart “men herregud, jeg har jo allerede gjort så mye”.. “Jaha, hva har du gjort da?”.. “Jeg har vasket håret og reist til flyplassen”. “Eh, nei. Det har du altså ikke din snik. Nå MÅ du våkne!” Hahaha. Jeg lo godt når han fortalte meg det på telefonen senere! Dere skulle bare visst hvor mye rart jeg har sagt gjennom tidene i søvne. Det er nesten skremmende!

I hvert fall, jeg rakk flyet og har tydeligvis sovet med munnen åpen og hodet bak hele turen. Jeg våknet av at jeg gryntet, tørr som Sahara i munnen, skvist mellom to stakkars damer på et fullt fly! Jeg turte ikke åpne øynene før jeg kunne storme ut av flyet. Hahaa! Hjelp. Det er straffen for å være nattedyr!

H e l l o

.. Uansett, dagen i dag har vært hektisk men fin! Jeg fikk en liten time pause mellom slagene, og da satt jeg meg på Kaffebrenneriet hvor jeg fikk jobbet litt med mails over en latte, et rundstykke og en croissant. Deilig avbrekk! Teamet og jeg var mer effektive med agendaen enn vi hadde sett for oss, og var ferdig allerede klokken 15:00. Flyet mitt gikk ikke før 19:40, så da bestilte jeg meg like så greit en tidligere flybillett hjem! Nå skal jeg med andre ord hjem, slenge av meg klærne, ta en varm dusj, plassere håret i en høy ‘dott’ (!) og krype inn i de mykeste plaggene jeg finner. Det er det beste etter en lang dag!

What I’m wearing
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Coat and jumpsuit from Zara
Sunglasses from Prada
Suitcase: HERE
Bag: Céline

.. Ellers vil jeg runde av med å takke dere som har kommet med gode tips til elveblesten som jeg skrev litt fortvilet om i går. Dere aner ikke hvor glad jeg blir for at dere bruker tiden deres på det! Både kommentarer her, og meldinger på Instagram. Dere som har det, jeg føler sånn med dere! Dessverre er det enda ikke gått bort, og jeg er livredd for å havne tilbake i det gamle mønsteret hvor det var kronisk over laang tid. Ansiktet mitt er dekket, og nå sprer det seg overalt! Så utrolig frustrerende. Jeg var på utredning på sykehuset for noen år tilbake (eller utrydning, som jeg presterte å si tidligere i dag), men de fant ikke ut av årsaken. Nå skal jeg ta meg en tur til legen, å liste opp tipsene deres! Kanskje vi finner noe som i det minste kan roe det ned. Love you!

22 Responses to O s l o

 1. Du er så flink 🙂 hørtes ut som en stressene dag 🙂 men hvor er skoene fra ?

 2. Noen i familien min hadde elveblest fordi vedkommende hadde spist klementiner og druer. Det finnes en klø dempende kløsalve mot det. En lilla tube med svart topp. God bedring ??

 3. Hei Eirin! Så kjedelig å høre om elveblesten… Ville bare råde deg til å oppsøke en dermatolog – de ser slike tilstander ganske ofte, og bør kunne gi deg gode råd som forhåpentligvis hjelper. Mange utslett man har i ansiktet og på kroppen kan se ganske like ut, og man trenger gjerne et trent øye for å skille mellom dem og deretter gi riktig behandling. Håper det bedrer seg <3 Klem

 4. Hey Eirin!
  I was wondering if you ever use your Malene Birger Wallikan bag as handbagage, when you travle? Cause im going to London next week with only handbagage and im not sure if it fits into those boxes when youre going through the security, as it has to ?
  Thanks a loooot!
  And have a nice day ❤️

 5. Kunne du linket til, eller skrevet navnet på, jumpsuiten? Den så fantastisk ut på deg! stor klem

 6. Jeg har hatt elveblest i mange år. Hudlegen sa det kom hos meg mest sannsynlig pga stress og det har han jaggu rett i. Med én gang jeg begynner å stresse litt vel mye så popper det opp røde prikker i ansiktet. Jeg bruker allergimedisin mot det (Loratadin) og det funker utmerket.

 7. Du burde kjøpe «sleeptalk» appen, den tar opp i løpet av natten dersom du snakker. Kjæresten min og jeg har det mye gøy med den. Av og til snakker vi sammen i søvne. GØY

Follow @ Instagram